- Ķidu zupa
- 8.4.14 14:30
- Ballītei ķidu zupu uztaisīt nepaspēju, jo bija jānodarbojas ar zivs cepšanas performanci, tāpēc zupa tika uzvārīta līdz pusei, lai visu nokāstu un sagrieztu man nepietika koordinācijas spēju.
Mazliet žēl, jo zupas tilpums bija precīzs tieši priekš balītes cilvēku skaita un visi drošvien priecātos par ko siltu un spēcinošu pirms iesēsties piecos takšos uz čomski.
Zupa tika pabeigta nākošā dienā, kļūstot par vēl vienu paģiru zupas pārstāvi, kas atļauj nelielas improvizācijas. No visas tās miltu šteles, kas 30to gadu virtuvei ir tik raksturīga, atteicos. Savukārt āboli izrādijās perfekti, jo momentā saveda kārtībā garšu buķeti.
Kruta, ka tā ir zupa bez kartupeļiem.
Vakar pie Džima sildot virumu, secinājām ka tas kas burvīgi iet klāt ir kinza, tieši kinza! (To atdzina cilvēks, kuram ar kinzu ir ļoti emocionālas attiecības.) Arī tas, ka izveidojies buljons ir labs pamats dažādiem eksperimentiem pievienojot garšvielas.
Rezultātā šis bija vēl viens piedzīvojums, kura rezultātā ar LV 30to gadu virtuvi tika iepazīstināts viesis no beļģijas, bet šis jau ir cits stāsts, par vakardienu, kura bija miegaina, maiga, lietaina un sirsnīga. - 3 rakstair doma
- 8.4.14 21:48
-
ķidu zupa būtu bijis interesanti
- Atbildēt
- 9.4.14 15:24
-
Nekad neesmu ēdusi ķidu zupu. Zivs gan bija ļoti garšīga, mēs laikam nepieklājīgi daudz aprijām.
- Atbildēt
- 9.4.14 21:02
-
Tas bija ļoti pareizi un iepriecinoši.
- Atbildēt