- Jautājums
- 20.2.13 13:59
- nedod miera tā Havjiera intervija, kurā vinš stāstīja, ka meksikā opuncijas kaktusus ēd.
pagaidām atradu šo:
Popular in Mexico and Central America, eating the paddles of the prickly pear cactus is a nutritious addition (high in fiber and vitamin C) to any meal. Remove any needles and nodules .. then slice and possibly dice. The texture becomes somewhat sticky like okra with a fresh, tart, unique bean-like taste. They are GREAT as a side to eggs as well as in casseroles or on the grill.
tā sēžu un skatos uz mūsu lielās opuncijas liekajiem zariem un domāju, moš šovakar jāuzcep?
tā tak nevajadzētu būt, ka viena opuncija ir indīga, bet otra nav un kuru īsti tie meksikāņi lieto pārtikā? - 6 rakstair doma
- pirmais variants:
- 20.2.13 14:04
-
http://www.aihd.ku.edu/recipes/prickly_
pear_cactus_pads.html - Atbildēt
- 20.2.13 14:08
-
pēc šī apraksta sanāk, ka var pamēģināt:
http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-880-PRICKLY%20PEAR%20C ACTUS.aspx?activeIngredientId=880&activeIngredientName=PRICKLY%20PEAR%20CA CTUS - Atbildēt
- 20.2.13 14:30
-
eu eu eu, tu to mūsu rezervēto grasies cept? kuri zari viņam ir lieki??
- Atbildēt
- 20.2.13 14:32
-
tie divi šķībie
- Atbildēt
- 20.2.13 14:41
-
man domāt, n. viņu tādu šķību arī ņem :))
- Atbildēt
- 20.2.13 14:43
-
tādu viņu nedod :))
- Atbildēt