- 28.9.09 12:52
- leduskapī atkal nav nekā ēdama, ir tikai divi šampanieši, kuri nav bruti.
ir groziņš ar nograustu osiņu pilns ar lauku īstajiem pašaudzētajiem tomātiem (mūsmāju tomāti pamazām gatavojas)
būs jāvāra tomātu zupa
v.rabit padomus par ātri, gardi gatavojamo esmu pakāsusi, bet pateicoties razbainiekam zinu kas ir kinza=koriandrs
(dziesmu par koriandru tūbā neatradu, bet atradu šo: http://www.youtube.com/watch?v=1eFvQeeEhXQ&feature=related ) - 3 rakstair doma
- 28.9.09 15:51
-
A es vnk noblanšēju tomātus, savāru, sāls, pipari, mazlietiņ saldā krējuma, ja prasās, beigās piemetu baziliku un man garšo pierīvēts siers :) Ā, un protams to visu kaut kādā posmā sablenderēju :)
- Atbildēt
- 28.9.09 17:21
-
!! paldies ;)
noblaņšēt = ir uzliet verdošu ūdeni, ja ? - Atbildēt
- 28.9.09 18:53
-
Jā, tikai tas jādara ar patiešām verdošu ūdeni un kādu laiciņu vajag paturēt, jo, piemēram, īstajiem lauku tomātiem, ja tie nav pārgatavojušies, diezgan grūti nāk miza nost :) vismaz tai šķirnei, kas ir man :D
- Atbildēt