Sickbay of my imagination - Grinča Ziemassvētki [entries|archive|friends|userinfo]
Entitious

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Grinča Ziemassvētki [Dec. 24th, 2011|12:58 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , ]
[Putni dzied |Death in Vegas - Neptune City]

Bija plāns šodien aizdoties uz Megamiestu, vakarā tālāk uz balto un kluso sagaidīšanu. Virsbūve sasmukināta, tīras apenes uzvilktas, somā burtiņporns salādēts, lai izklaidētu sevi garajos pārbraucienos starp valstīm un pilsētām, atlika tik vien, kā aiziet gulēt laicīgi un piecelties sešos uz to vienīgo autobusu. Gulēt ielīdu laicīgi, tikai vietējie urāli izdomājuši bija piemājas stāvvietā uzrīkot kautko Loveparade līdzīgu, attiecīgi visu nakti aizmigt nevaru, jo muzons grab, saulītes tiek zīmētas, degviela kurināta. Tramīgā miegā iekritu droši vien ap pieciem, lai pamostos vienpadsmitos ar apziņu "Bļac!"
Pabarojis pelēko masu ar cukuru, atcerējos Dan Gilbert TED runu par laimes sintezēšanu un aizdomājos par to, ka "a varbūt es nemaz nevēlējos nekur braukt? Varbūt tā bija tikai mana zemapziņa, kura piepilda manas slēptās vēlmes 24.12 klusi un balti masturbēt savā nodabā?" Sadzerties tējas, saēsties cepumus, blenzt griestos un beidzot izrunāties ar cūku par jaunumiem aizjūras zemēs, par visu, kas noticis pēdējo 110 dienu laikā ar abiem no mums. Well, sounds like a plan
linkiestādi koku

Comments:
[User Picture]
From:[info]saikne_neochin
Date:December 24th, 2011 - 03:39 pm
(Link)
aizstopē :D
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:December 24th, 2011 - 03:44 pm
(Link)
Pēdējoreiz, kad mēģināju te stopēt, diezko efektīvi nebija. Tumsā matains bārdains čalis ceļmalā neizskatās diezko ņemams laikam.
[User Picture]
From:[info]saikne_neochin
Date:December 24th, 2011 - 09:14 pm
(Link)
nu tā ņemšana no ņēmēja atkarīga, bet tumsā viss, kas nav atstarotājs vai girļandu kaudze izskatās neredzams. tas gan jā gan.
From:[info]komeeta_naak
Date:December 24th, 2011 - 03:42 pm
(Link)
ržu par kluso, balto masturbāciju. klusi tak nevajag!