nākotnes · atmiņu · pieraksti


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Dzīvokļa meklējumi sākās un beidzās šodien. Nākošnedēļ parakstīsim līgumu. Kā jau Ņujorkā - uz fikso jāizsver visi plusi un mīnusi.

Sāksim ar mīnusiem :
1) dzīvokļa dzīvojamai istabai un lielajai guļamistabai pēc būtības nav logu. Ir mazi lūramlodziņi un jumta logi, jo jumta dzīvokis.
2) Stāvas trepes, nav lifta.

Plusi :
1) Superīgs rajons - visas mājas, arī mūsu, ir tajā smukajā Ņujorkas stilā - vienā ielas galā ir vilciens un veikali, otrā ielas galā - skaista pastaiga un bērnu laukums - nevaru aprakstīt stilu, visas mājas ir ieejas trepēm, visas div/trīsstāvīgas, šauras. Tāds - franču privāto dzīvojamo māju stils.
2) Mēs uz gadu iegūstam dzīvokļa īres tiesības ( ar iespēju pagarināt katru gadu ), tāpēc nav jāatskaitas, ja gribam kādam kādu no istabām izīrēt.
3) Ā, jā - trīs atsevisķas istabas un dzīvojamā istaba/virtuve ar vienu atklātu ķieģeļu sienu ( juhuu par hipsterismu! ).
4) Ir privāts pagalms! Juhuu!
5) Liels pagrabs, kur glabāt riteņus, mantas un tur arī ir veļas mašīna un žāvētājs, juhuuu! ( retums Ņujorkā... )

Ievāksimies jūnijā. Es jau nevaru sagaidīt. Mazajās istabās jāpārkrāso sienas, lai vēl gaišāk - tur gan ir normāli logi, bet jocīga sienas krāsa - kādam bija sūnu zaļš noskaņojums.. :)

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: