nākotnes · atmiņu · pieraksti

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Tā, atskaitos.

1) Esam atvēruši otru klubu. Man jau patīk, ka ir tāds nedaudz šikāks, mūzika - tikai akustiska ( ar mūsu lielisko akustiku! ) un tikai solo vai dueti. Vidējā publika - virs 35. Galdiņi, antīks bārs un vietu ierādītājs.
Pareizs PR un soc. med. savienojums mums ir nodrošinājis izpirktus vakarus. New York Times raksts par mums bija jau otrajā dienā pēc atvēršanas. Jāsaka, ka ar diviem pārpildītiem un pilnībā izpirktiem džeza klubiem Ņujorkā ir ko darīt... Vakar ļaudis stāvēja garās rindās lai tiktu iekšā kaut vienā no klubiem...

2) Tuomo dodas sešu nedēļu tūrē pa Ameriku un Kanādu ar slavenu big bendu, kas ir super lieliski, jo mana kāzu dāvana ir - brauciens uz Kanādu! Tā kā Tuomo būs tur, tad es lidošu pie viņa, bet tā kā viņam katru dienu jāspēlē - es varēšu nodoties fotogrāfiju ekspedīcijām!

3) Pēc desmit dienām abi ar Tuomo skriesim 5km skrējienu. Pirmais oficiālais Tuomo skrējiens un arī nopirkām viņam asikus. Tagad skrien vēl ātrāk :D Es savukārt nopirku mazu, 5 nodarbību abonamentu uz kikboksu. Dzirdēju, ka esot trenniņi ar lielāko slodzi. Iesim testēt... :)

4) Tiem, kas plāno savu ceļojumu uz Ņujorku ;) iesaku izčekot Groupon.com tik daudz foršu lietu/vietu/atrakciju - mēs ar Tuomo laikam dzimšanas dienā viens otram dāvināsim lidojumu ar helikopteru ap Manhetenu :)

5) Vasara nesāk beigties. 30 grādi un mitrums jau apnikuši... Gribu smuku rudeni!

* * *
On 8. Septembris 2014, 22:18, an anonymous reader commented:
Greizsirdība ar baltām maliņām :)

Un vispār Tu esi sākusi LIELISKI rakstīt, kopš esi aiz okeāniem. Krāšņas bildes manā galvā raisās un pat smaržas var sajust.

Bučas no mežvāveres!

* * *
On 11. Septembris 2014, 07:47, an anonymous reader commented:
kukurukukuuu
Jā, tavi raksti ir ļoooti interesanti un Latvijā šobrīd ir skaists rudens sākums:-)