nākotnes · atmiņu · pieraksti

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Sanāca tāda tipiska svētdiena.
Pamodos, uztaisīju brokastis, tad atnāca Ruperts un mani savāca uz kafiju.
Tā nu aizstaigājām uz kādu turku veicīti un uztaisījām pikniku parkā - tieši zem kastaņas. Nē, tas nav romantiski domāts - tas ir bīstami, jo vāveres skraidot pa zariem panāk to, ka kastaņi krīt pa kādiem 5 reizē, turklāt tie ne vienmēr ir izlobījušies no savas adatainās mājiņas. :) Tātad pikniks bija visnotaļ interesants - turku baltmaize ( parasta baltmaize, tikai plakanā formātā ), redīsi, asais pipars, olīvas marinādē, hurma un kaut kāds mistisks turku saldus no mīklas un medus, ko nosaucām par sugar bomb, gluži pamatoti. :)
Tik tikko atgriezies no desmit dienu ceļojuma burājot, Rupi bija saguris un man bija iespēja nedaudz pablandīties pa pilsētu - rezultātu var redzēt iekš draugiem.lv.
Šķiet, ka neko citu sakarīgu šodien arī neesmu sadarījusi, ja neskaita, ka es visu laiku eksplautēju Adreu, ar kuru pārbīdījām nenormāli smago galdu manā istabā ( nez vai viņš ir daltoniķis? jo prasīja, kur esmu krāsojusi kaut ko rozā, lai gan 1/5 sienas aizņem rozā ornamenti uz kuriem viņš visu laiku skatījās... :))) eh..vīrieši :)) ) .
Nu ja, turpinu nīkt pie datora un tā vien šķiet, ka rīt, sākot no 7:30 man jābūt ierindā uz visu dienu!
:)
Eu, es droši vien būšu Lv uz jauno gadu! >:) let's celebrate! :D
* * *
[User Picture]
On 5. Oktobris 2009, 10:55, [info]mikele commented:
...yea...
not in Paris.
Not this year.
* * *
On 5. Oktobris 2009, 21:36, an anonymous reader commented:
Jaunais gads
Tu katrā ziņā vari būt uz Jauno Gadu mājās, tik padod ziņu par biļešu datumiem!!! Un izklausās, ka tev tur vareni iet, vismaz salīdzinot ar skumjo latvju zemi...Inese