nākotnes · atmiņu · pieraksti

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Šis Somijas brauciens izvērtās par vienu no pašiem labākajiem, šīs vasaras topa pirmajā divniekā šīs dienas noteikti ierindosies! :)
Pabūts atrakciju parkā, satikti mazie gurinieki Saatari un Sanntu, saunā ar peldi aukstā baseinā, redzētas šausmu filmas un eļļas reslings ( mūziķi uztaisīja tusiņu kādā ziepīša tipa daudzstāveņu rajona pagalmā, kurā mūziķi iezieķēti ar cepjamo eļļu cīnījās un mīcījās 3 km2 platībā, kamēr pārējie sēdējām zālītē, pļāpājām, skatījāmies un klausījāmies akordeona smieklīgi žēlabainajās skaņās ), redzēta Tampere ar rock bāriem un barotas zivis ar asinsdesu, satikti 6 kaķi, 4 suņi ( pārējie dzīvnieki satikti tikai ēdiena formātā :D ), ēsts kā pa ziemassvētkiem un skriets pa lielāko vētru šajā Somijas vasarā ( daudz cilvēku slimnīcā :( ), daudz runāts un izrunāts :) , galu galā, šis rīts 'norāva jumtu'.

Tātad... šodien vajadzēja tikt uz lidostu. Par kaut kādiem īpašiem nopelniem Tuomo prāt, viņš izdomāja, ka pats aizvedīs mani uz lidostu. Sākumā vajadzēja ar 3 transportiem tikt līdz mašīnai, tad kaut kā tikām uz Stadionu līdz mašīnai, tad bija palikusi stunda līdz lidojumam. Hmm...galvenais bija neapmaldīties... kā jums likās, kas notika ? JĀ! BINGO! Mēs apmaldījāmies! :)
Iebraucām benzīntankā noskaidrot, kur ir lidosta ( Helsinku ceļu sistēma skaitās pati grūtākā Eiropā ), un Tuomo aizgāju pie policijas, kuri teica, ka būtībā paspēt nevaram. Nu jā..diez kas nav... Tad viss, ko viņi teica, bija - ja jūs varat mūs noķert, mēs parādīsim, kur ir lidosta. Uhhhhhhhh....... braukt aiz policijas uz 160 km/h tur, kur ir atļauti 50, kur pilns ar mašīnām un viņi lien pa tādām vietām starp smagajiem un visādi izrādās :D, ka esmu iekrampējusies durvīs un arī Tuomo nav īsti pārliecināts par savām spējām. Bet ir tik jauki braukt policijas vadībā, ielikt visiem lexus un pārkrutajiem bembjiem, kuri neizpratnē skatās, kāda ***** pēc mašīna ar diviem hipijbērniem brauc tādā tempā ar policijas mašīnas. 25 km tika pievarēti TIK ātri, ka bija 15 min ātrāk nekā vajadzīgs! :D Hehehe.... ģeniāli! :)

Un tā man gāja. Bija daudz jautrības (ar jaunajiem somu draugiem, Felipi un ekskursijām un izklaidēm ) , daudz mīļuma ( kucēnu, vis to bērnu un, protams, famīlijas dēļ ( ātra saruna starp Tuomo un Anni (4,5 gadi) : A : pie mums šodien saulīte spīd! T : pie mums arī. A : (klusums)..... a kā tas ir iespējams ? Ir divas saules ? ) un piedzīvojumu ( vētra, policija...utt... ). :)

* * *
On 10. Augusts 2010, 06:00, an anonymous reader commented:
Tavs blogs ir trakoti ekspresivs tjipa butu lietojusi koku- haha:-)
[User Picture]
On 10. Augusts 2010, 09:38, [info]unamade replied:
Nezinu kā tas ir, bet man šķiet, ka tas labi! :D