skatījos ēdienu gatavošanas pārraides, nekādi nespēju saprast - ko viņi visi tā slavē un priecājas par to, ko sataisa:), tā lielīšanās:), bet pielēca man - mēs slikti redzam (nevaram saskatīt tik labi) un līdz mums nenonāk smaržas:); galvenais - biežāk rādīt tuvplānus; pirmo reizi ieraudzīju, ka, gatavojot salātus, kur netiek viss sasmalcināts, t.i., jābauda arī vizuāli veselums:), tika izmantotas arī gurķu mizas:), parasti jau saka, ka mizā visi toksīni un tādi mošķi uzkrājas; ķiplokus arī netīrītus, vienk. daiviņas var spiedē caurspiest; tik daudz piparu tika izmantots, ka pat gribējās uzzināt - ar kādām izjūtām tas viss tiek notiesāts:), neparādīja gan:(