Ķēms

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
domājot par nākamo prezidentu... Sākumā domāju, ka pirmajā reizē neievēlēs neko; kad kandidātam Pīlēnam pievienojās Rinkēvičs, padomāju - cik labs, bet uzreiz atmetu, jo ir šāds (un) tāds risks, kas attiecas uz kopdzīves likumu, tīri politiski viņu neievēlēs, tas pat ezim ir skaidrs; kad abiem pievienojās Pinto, atkal padomāju un izdomāju, ka ar šo ir pilnībā pārprasts prezidenta reprezentatīvais tēls (dzīves gājums kā mūžīgajam veiksmīgam studentam un klātesamība kādā dzīves posmā prezidentam - nav arguments), pārāk jau nu gribas censties tikt, bet atkal nesanāks. Galu galā tomēr, pēc maniem aprēķiniem :-), izskatās, ka netiks neviens no šiem, neder neviens - tā labāk izklausās:-); ja notiks brīnums, tad ceru uz otro, bet šodien tam neticu. Manuprāt, Pīlēns arī ir kļūda izvēlē. P.S.Pinto vīrs man atgādina bagāto Kkikuła k-gu no “Agrā rūsa”, ja jau publiski var apskatīt, tad var arī nedaudz pajokot 😊
  • Pinto šķiet plāno atgriezties Latvijā un ar šo gājienu vēlas uzlabot savu publicitāti. Viņa ir pazīstama diasporas aprindās, bet Latvijā viņa praktiski nav zināma, gan pēc tam kaut kur uzpeldēs. Tomēr visas šīs viņas izpausmes kā pārāk pārcentīgai skolniecei teicamniecei.
    • Jā, piekrītu, un mēs ar Tevi viñu diezgan bieži redzējām jau agrāk, nezinājām gan, vienīgi atceros pieliktās matu škkipsnas😊, tad tas bija tikko plašākai publikai pieejams un nepierasts pasākums.
Powered by Sviesta Ciba