Ķēms

Post a comment

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Piekrītu Viesturam Kairišam par sabiedrību saistībā ar vēlēšanu rezultātiem (V.Kairiša intervija žurnālā "Ieva", 09.11.2022. numurā), cik viņš skaidri izsaka savu domu.
Vispār šīs Saeimas sasaukums izskatās tādi smaidīgi, romatiski noskaņoti, lai gan viņiem ir diezgan daudz smagu uzdevumu, ir tāda sajūta, ka viņiem vēl nepielec, kur viņi atrodas un ar kādu mērķi viņi ir ievēlēti.
Tie deputāti tādi sapņaini izskatās. Turklāt par krēslu sadali nekādi nevar vienoties. Atkal līki viss notiek, nevis organizēti un ar apziņu, ka viņi ir tautas kalpi:-)
Vispār esmu sajūsmā par Apvienotās Karalistes premjerministru, beidzot vienam nevajag vairs nekādu naudu, t.i., tādam uz zagšanu prāts nenesas, mums tādus vajag, bet mums tādu nav un nebūs:-). Es tā īsti nesaprotu, kas tā par monopolista "J.V." piekasīšanos U.Pīlēnam, viņš tāds sakarīgs, loģisks un nopietns, kur vēl tādam piekasīties... Tas tikai liecina par visas situācijas ar krēsliem nenopietnību, viņiem vajag izspēlēt to spēli, kur visi iet aplītī gar krēslu muguriņām un kurš pēc starta signāla pirmais apsēžas, tas arī ir uzvarētājs, t.i., ministrs:-)). Bet pirms tam uz krēsliem vajag salikt knopkas (kniedes), lai zina, ka sāpīgi, jācieš (jāstrādā) arī būs, ja baigi gribas apsēsties:-)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba