Ķēms

Post a comment

pūķa meitene

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par "Meitene ar pūķa tetovējumu" pēc Stīga Lārsona.
Kamēr tiku pie grāmatas, līdz lasīšanai, jau paspēju noskatīties filmu:), tā centos uz to tikt ātrāk par citiem, ka tiku arī, - otrajā rindā no zāles zemākā gala:)).
Laiks vērst uzmanību uz zīmīgo:).
Uzreiz redzams, ka baisi jāsteidzas, lai visu varētu parādīt, t.i., sižets ir, bet laika parādīšanai ir pamaz:); nez', kāpēc, bet uzpeldēja jau neilgi pēc filmas sākuma sajūta, ka pārlec bik, uzsveru
- pat nelasot grāmatu, defekts:)
Kopumā ļoti patika. Kāpēc?
Interesi noturēja, galvenie aktieri bija tādi, kā lai pasaka, individualitātes, jā:), ja vienam ir atpazīstamība, tad otrs ir pavisam citādāks, atšķirības/savādais (runa par tēliem) ir saistoši, vai ne?:)
Kāds man beigās radās jautājums? - ko viņa bija iedomājusies vispār?:))
Bet man uzreiz pateica, ka, izlasot grāmatu, tāds jautājums vispār nerodas.
Gandrīz pusnaktī centos vēl pāršķirstīt grāmatu, neskatoties uz vēlo stundu.
Man jau šķiet, ka tā meitene (runāju par aktrisi, par kuru jau lasu netā:)), piebilde, starp citu, ar blondiem matiem pat likās tipiska viņa (dabiski):), nevis tie melnie mati un pīrsingi), ja to varēja
pamanīt, tad jau ir slikti:), šoreiz mana attieksme pret tetovējumiem te noklusēta:), lomai pat varēja būt bik nesmukāka, tā viņa nopelnītu vēl dažus plusus filmas vērtējumam, tā varbūt viņa vairāk izaicinātu just līdzi, bet vai tādu vajag un vispār labi, jo viss bija uz robežas, varbūt tieši tādu arī robežu vajadzēja, citādi viss šizets aizietu pa pieskari.
Tādas filmas, lai skatītos, ir daži iemesli, kuri nav nekādi tādi - no prātuļošanas sfēras:), - interese un vēl kaut kas, bet otrreiz laikam neskatīšos tā vai tā. Palasīšu vēl grāmatu, salikšu bildīti, kura noteikti vairāk nosēdīsies:).
Aizmirsu pateikt, ka nobeigums man nemaz nelikās muļķīgs vai slikts, vēl dēļ tā ir vērts noskatīties filmu:). Ja šo salīdzina ar filmu "Quantum of Solace" par Džeimsu Bondu, salīdzināt nemaz nevar.
Skaidrs, ka jāizlasa grāmata, lai būtu vairāk emociju (man pateica, ka, salīdzinot ar grāmatu, emocionāli trūcīgāk sanācis), tā.
P.S.Noteikti iešu skatīties nākamo daļu:), kaut kas pievelk.
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba