Ķēms

Post a comment

Vairumam cilvēku ir grūti atpazīt dažādas vardarbības formas. Piemēram, finansiālā šantāža arī ir vardarbības forma. Jā, pagaidām nav publiski detalizētas informācijas, kādas vardarbības dēļ viņa izbeidza attiecības, un nav arī nekādi pierādījumi izskanējuši. Taču, ko es secinu no pagaidām publiski pieejamā info:
1) Beibe ieraksta twiterī, ka aizbēgusi no vardarbīgām attiecībām, un tagad tiek par to finansiāli sodīta.
2) Čalis nākamajā dienā nāk klajā ar garu tekstu, kurā noliedz fizisku vardarbību, taču nenoliedz daļu par finansiālo sodīšanu.

T.i., čalis nenoliedz, ka ir veicis finansiālo vardarbību pret savu bērnu māti un bērniem. No manas pieredzes, cilvēki, kuri tuvās attiecībās ir vardarbīgi vienā veidā, gandrīz vienmēr ir vardarbīgi arī citos veidos. Vardarbība tuvās attiecībās ir par kontroli, un mainoties apstākļiem/zūdot kontrolei pār otru, varmāka adaptējas situācijai un izmēģina dažādus citus kontroles veidus. Nevardarbīgs cilvēks, pat, ja šķiršanās notikusi ļoti sāpīgi un tas ir liels emocionālais trieciens, tomēr neķeras pie savu bērnu un bērnu mātes sodīšanas, atstājot bez uzturlīdzekļiem.
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba