Ķēms

May 24th, 2022

May 24th, 2022

Add to Memories Tell A Friend
Izpildīju Ravena testu, viss neatgriezeniski pazuda :-), jo man bija neliela sociāla rakstura pauze, ļoti, ļoti žēl, jo, lai vēlreiz to visu pildītu, man vienk. nav iekšu, vēl ilgi.
Bet Belbina testu (Belbina lomu iedalījums komandā, darbavietā) izdevās izpildīt, esmu Koordinators, kas nav slikti, citiem ir vienk. slinkums kaut ko koordinēt :-). 
P.S.Šorīt, 25.05.2022., vēlreiz Belbina testu izpildīju, citā valodā, sanācu Kontrolieris un Analītikkis:-), piellauju, ka tas tā ir no rītiem, kad ir daudz energgijas. Tas, ka šorīt atkārtoju, jau apstiprina Kontroliera izpausmi:-))

Add to Memories Tell A Friend
man atkal Peonija šogad ar sešiem pumpuriem, nesaprotu - kāpēc tik konstants skaitlis, katru gadu, pag. gadā nebija vispār nekā, jo iepriekš visu veiksmīgi apcirpu, lai smukāk :-)

Add to Memories Tell A Friend
vakar vispār veicu dzīves reteamingu :-) - atrodi problēmu, pārveido par mēŗķi un risini pa soļiem, aizrāvos:-), atradu tēmu (problēmu, vissvarīgāko no 4-5, kopā jāizdomā 4-5, lai var izvēlēties) - mans zemais kultūras pasākumu apmeklējums, tad uzrakstīju - vairākus problēmas risinājumus (jaunais mērķis), tur var izpausties, tad uzrakstīju ieguvumu sarakstu (sev, ģimenei, kolēģiem, Latvijai, pasaulei u.c.), tad uzzīmējam (es to nedarīju) mēŗķi, vizualizējam, aprakstīju - ko darīšu rīt, pēc nedēļas, pēc mēneša. Tad sveru iespējas - grūtības, kas var traucēt sasniegt mēŗķi, mani resursi (stiprās puses), nosaku ārējos resursu. Tad atceros iepriekšējos sasniegumus, stratēģijas, pēc tam jāapzinās nesenais progress, kad kaut kas jau būs uzsākts, lai pārtrauktu to, kas ir slikti, un darīt vairāk to, kas ir labi. Man svarīgi tieši ir apmeklēt kultūras pasākumus, bet varot analizēt jebko.
Powered by Sviesta Ciba