Ķēms

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un nav teikts, ka tie, kas “sēž” mājās, vispār strādā tik lielā mērā kā ikdienā, kāda tā bija pirms ārkārtējā stāvokla palsudināšanas, vienk. neticu, iznemot programmētājus un līdzīgu profesiju pārstāvjus, kā arī advokātus, prokurorus, tiesnešus...
  • atkarīgs no tā kas ir jādara. mums viss ir internetos redzams cik izdarīts. vienu daļu kolēģu noteikti būs grūti pārliecināt, ka jāatgriežas birojā.
    • Piekrītu, ka 100% nav visi gadījumi, es vienk.sadusmojos par komentāru, kur tiek lietoti vārdi: “normāli cilvēki”, ciest nevaru klišejiskus apzīmējumus:-)
    • Man lēnām laikam jau tuvojas panika:-), viss iet uz galu:-), man, piem., reāli nav iespējas atrasties tikai mājās. Bet komentāros man pasaka, ka normāli cilvēki atrodoties mājās:-), protams, tas izraisa paniku un saprotams, ka ne visi adekvāti visus saprot šobrīd.
      • ai nu kas vispār ir 'normāls'.
        sliktākais scenārijs varētu būt kā jau tagad dažās valstīs ir, ka vispār pa ielām bez īpašām atļaujām nedrīkstēs vazāties.
        • tas jau ir tas pareizākais, bet uznēmēju nepiespiež neko darīt un reāli arī nekādi neatvieglo dzīvi, tāpēc pagaidām tas viss ne visiem izskatās tik nopietni, citi vēl cer uz 1 mēnesi:-D
Powered by Sviesta Ciba