only after dark's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, January 25th, 2005

    Time Event
    5:00a
    nujaa, jau kaarteejaa nakts augshaa! shodien gan juustos labaak, jo piespiedu sevi ieiet aukstaa dushaa un iedzert kafiju (kura man pat iegarshojaas).

    diez kas no taa visa sanaaks... :/
    6:14a
    es vienkaarshi sevi nesaprotu... ne sevi, ne citus...
    visiem tachu ir kaada koncepcija peec kuras dziivot, kaapeec gan es esmu palaidusi garaam to briidi, kad vinju daliija... ak, jaa droshi vien atkal skatiijos debesiis un sapnjoju valjeejaam aciim. un, lai arii tas sagaadaa neizmeerojamas probleemas, nekas jau nemainaas. un kaameer es nedabuushu taa saapiigi pa pakalju (veel sapiigaak nekaa liidz shim?) es aciimredzot nemainiishos. vai arii varbuut taa nav kaa man to staasta? varbuut es esmu briesmiigs liktenja pabeerns, kursh taa arii visu dziivi nesapratiis, ko ir dariijis nepareizi (labi, labi nebljaujiet, zinu jau, ka tas taa nav)
    PATI VAINIIGA... un ja es centiishos izlikties, ka taa nav, vai centiishos to aizmirst, lai varbuut tad megjinaatu kaut ko uzlabot, vienmeer atradiisies kaads kas to atgaadinaas!
    yeah yeah yeah...

    Current Music: Dave Matthews band - Grey street
    4:58p
    man liekas, ka es padoshos!
    bet tas ir kaa no kuras puses skataas...
    vai mociities taalaak...
    vai mekleet citu dziives celju!
    9:17p
    jeeej, man beidzot ir normaala gulta sheit Riigaa. nu, pareizaak sakot izvelkams diivaaninjsh! diemzheel vinsh staav muusu plashajaa virtuvee un tas noziimee, ka man darbadienaas vai nu jaaceljas pirms birojaa kaads paraadaas vai arii jaaiesleedzas un mieriigi jaagulj liidz kaadiem 2iem, riskeejot izsaukt paareejo neapmierinaatiibu :)
    es jau domaaju, ka vienkaarshi izmantoshu vinju pa briivdienaam lai vareetu normaali izguleeties!
    11:04p
    u know what? :)
    shonakt es GULJU! :))))))))

    << Previous Day 2005/01/25
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba