tas pats cits [userpic]

February 6th, 2017 (02:05 am)

Ja reiz man ir darbnīca, kur var gatavot visdažādākās lietas, kapēc gan lai es nevarētu taisīt piemēram vibratorus?
Vislaik kaut kā sajūta, ka par visādiem darbiem es varu mierīgi pastāstīt cilvēkiem, pateikt kas ir pagatavots, kādi tehniskie risinājumi izdomāti un pielietoti, bet redz, ir viena tēma, par kuru kaut kāda iemesla dēļ labāk nerunāt. Un šis te iemesls laikam galveno kārt ir cilvēku reakcija, kāda ir vērojama, kad kāds pēkšņi saprot, kas tiek taisīts, vai arī bailes no potenciālās reakcijas.

Pilnīgi noteitki kaut ko vēl gribēju šeit stāstīt, bet kas nu to lai vairs atceras, kas tas bij.



Lai nu kā, redzkur piemērs.
Metāls jau puslīdz ir ieguvis vēlamo veidolu, bet darbi jāturpina virsmas apstrādē, elektronikas lipināšanā un citos mazāk svarīgos sīkumos, pirms ietaisi var nodot gādīgās rokās.

Un ja jums kas par šo sakāms, droši paudiet savu viedokli.

Comments

Posted by: /m. ([info]mesija)
Posted at: February 6th, 2017, 02:41 pm

vibrē labi? un cik smags?

Posted by: rrr ([info]rr_rrr_r)
Posted at: February 6th, 2017, 03:57 pm

šo konkrēto es satiktu tikai kamēr vēl tas bija pavisam nesalikts. bet redzēju un apčamdīju tā motōriņa spējas. un jāsaka, ka tam ir daudz plašāka amplitūda un pieejamais žiperīgums, kā jebkas komerciāli gatavots, ko esmu satikusi. nu tā, ka no tādām pavisam rāmām-vieglām svārstībām līdz šis-gan-jau-ka-būtu-par-spēcīgu, pievibrējot pilnu roku
tā kā neesmu šo konkrēto satikusi saliktā fomātā, tad par smagumu nemācēšu teikt. bet cita metāllieta galīgi nav šķitusi kā traucējoši smaga.

17 Read Comments reply