Dance me to the end of love - šoks

About šoks

Previous Entry šoksFeb. 10th, 2010 @ 04:18 pm Next Entry
Nu, vai ziniet, kāmīši! Šī diena mani satrieca līdz vissmalkākajai manas trauslās dvēseles speķa dzīsliņai!!!

Saņemt eksāmena lapu un pat nesaprst, kas tur vispār ir rakstīts (Par spīti nomoda naktij) ir visnotaļ uzjautrinoši un apjucinoši. Pilns ar augstskolas bioloģijas terminiem, pietam- angliski. Prieks un laime, pat nezināju, pie kura gala lai īsti ķeras, ja ņem vērā, ka vidusskolā biju humanitārajā klasē un, par spīti manam 9, varu skaitīt, ka bioloģiju vidusskolā neesmu apguvusi, vismaz ne tādā veidā, lai rakstītu šo eksāmenu... Veiksme mani nebeidza žilbināt- sāka zvanīt mobilā modinātājs, kuru nezkāpēc nevarēju izslēgt. Un, it kā ar to vēl nebūtu gala- galvā kaut kas aizklikšķējās un notika slavenais "Nevaruestoangliskipateikt/noformulēt", visu darbu sarakstīju tādā ikdienas angļu valodā, turklāt, tur ir tādi murgi... Kur vien varēju, izmantoju tēmas "Ūdens cirkulācija Ziemeļu Ledus okeānā" un "Polārlāči".

Labāk nedomāt par to, kas tur beigu galā sanāks...
Balsis galvā un aiz tās: Sisters of Mercy- Lucretia my reflection
Tags:
(noņurdies jel!)
[User Picture Icon]
From:[info]morphine
Date: February 11th, 2010 - 11:03 am
(Link)
Klau, kā tas nākas, ka Tev jāmācās bioloģija or smth?pati izvēlējies? Nu, ņemot vērā, ka Tu principā mācies kultūru 'n stuff?
[User Picture Icon]
From:[info]traksaule
Date: February 11th, 2010 - 03:49 pm
(Link)
Tas nākas tā, ka 90% tajā priekšmetā ir antropoloģija, bioloģija ir tikai nedaudz, tāpēc arī izvēlējos, jo priekšmets pats par sevi ir ļoti interesants (Piemēram, uzzinu ļoti daudzas lietas, ko pirms tam nezināju par visādām Polārā loka ciltīm utt), vnk smagi nepaveicās ar eksāmena variantu, kurā viss bija bioloģija un nevarēja neko mainīt, tā, lūk.
(noņurdies jel!)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba