Sķind kastroļi da pavārnīcas |
[Sep. 10th, 2008|05:48 pm] |
[ | mood |
| | jemos | ] |
[ | music |
| | n/a | ] | ...un 6 burki ar tkemali ir gotovs. Jāķeras pie kompota, ar ko garajos ziemas vakaros panašķēties i nākamās mērces porcijas. Šoreiz gan man neviens neliegs salikt niknos piparus da pavairāk ķiploku. |
|
|
Comments: |
Aliču mērce.Ar ķiplokiem, zaļumiem i pipariem. Tāda asi skāba.
Māti no mājas izliki, ka neviens netraucēs, ko?;)
Ne gluži. Tas pipars man personīgi nekādas emocijas neaizraisīja, citiem gan no maza kusaciņa lupa gandrīz nokrita. Tā kā jamo ir daudz, tad var gatavot variācijas. Jāaizdiebj tik uz bodi pēc zaļumiem da pipariem. :)
Tak pipars vesels nav jāliek iekšā! Sakapā i nevienam lūpas nekritīs nost!;)
Nu es tak zinu. Tik man interesēja, cik īsti viņš ass. I mēģināju iesmērēt, lai pierādītu, ka tāds nīkulis vien ir. Nikā - mudīgi tapa izspļauts miskastē pie tam nešpetni šķendējoties. :)
Iesmērēt?! Tak Tevi sist vajaga!!!!;/
Es nepavisam neko sliktu nedomāju. Tik mēģināju pārliecināt, ka "tas asais pipars" nu nepavisam nav ass. :)
| From: | dizzy |
Date: | September 10th, 2008 - 06:04 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tas nav kas līdzīgs čatnijam? Tipa zapte, bet ar garšvielām- česnokiem un visādiem zaļumiem, a? | |