|
[Oct. 27th, 2012|05:24 pm] |
|
|
|
Comments: |
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/168028/12108) | From: | milda |
Date: | October 27th, 2012 - 09:38 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ak dievs cik sarežģīti. man nav ne selerijas, ne pētersīļi, kur nu vēl amoliņš kaut kāds. un kā to ingveri liek klāt? pēc blenderēšanas vai ta?
Viss tak dabonams! :) Es garšvielas lieku pēc blenderēšanas. Tad saprotu- cik un ko vajag. Tak var variēt ar garšvielām un sastāvdaļām. Man patīk šādi- lai ķirbja garša nav galvenā.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/168028/12108) | From: | milda |
Date: | October 27th, 2012 - 10:05 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nu pag! ingvers ta kā? to sakni tad sarīvē?
No paciņas, kas pulverī! :) Bet var jau mēģināt arī svaigu, bet ka nesanāk pārāk "nikns"... bet var tak mēģināt arī svaigu. | |