Sans respect, ni foi, ni loi! - Diena [entries|archive|friends|userinfo]
traffico

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Diena [Sep. 19th, 2011|03:21 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]
[mood |dabojos]
[music |a byciclette]

Es jau gan cerēju, ka tas līdz šejienei nenonāks, bet nu labi...
Vakardiena- 18.09.

Pamodos 8:45 ar plānu, ka jāiazdodās uz Garkalni- it kā zāli nopļaut un tamlīdzīgi darbiņi. Iniciatore tik apjautājās - "Tiešām gribi braukt? Otrai līdzbraucējai sāpot galva." Tā kā man miegs nāk kā mākulis, tad visnotaļ labi sūtu tik nost. Ap 12:00 uzpeld ideja tomēr braukt- 13:00 jākust laukā. Šāda nekonsekvence man nepavisam netīk un es palieku guļam.
Ne vairāk ne mazāk kā 12:45 esmu augšā- aiztipinu līdz plītij, kur taps ūdens kafijai. Kamēr šamais top, izeju ārā ieielpot svaigu gaisu un uzpīpēt. Pa ceļam iesildu datoru.
Kafija gatava, dators gatavs un es arī.
E-pasti, portāli, vortāli un kā tik vēl viņus nesauc. Visi un visur raksta par vēlēšanām. ZB jau...pārslēdzos uz savējiem, kur neko tādu neredzēt. Statistikas, texti, forums par un ap lietām.
Apzvanu dienas jubilāri.
Tā paiet krietna pusotra stunda. Organisms brēc pēc kafijas+cigaretes.
Ieraugu uz galda kaut kad savākto "Arsenāla" bukletu ar maniem ķeburiem pie atsevišķām filmām. Ielienu mājaslapā- jāpārlasa vēlreiz tās anotācijas. Paralēli iečokojam, kas notiek "Pērlē".
Kafija izdzerta, informācija iegūta- jāizlemj. "Pērles" piedāvājums neuzrunā, toties "Arsenālā" pēc pāris stundām rādīs Gus Van Sant "Restless". Tas der. Organisms prasa ēst- ledusskapī atrodu pāris nēģus, ar kuru palīdzību top 3 maizes. Ātr skatiens pulkstenī- O jop! Jau četri, bet mute vēl nemazgāta.
Fiksā duša bez skūšanās, ģērbšanās, aušanās etc.
Brīdi pirms 17:00 startēju. Pa ceļam uz pieturu vēl viens dūms un tur jau viņš brauc. Kā par laimi šodien šoferis tāds prātīgs (man regulāri gadās tie pašnerealizējušies autosportisti/pašnāvnieki)- ielas tukšas un 17:15 es jau centrā. Aizcilpoju līdz Forumcinemas vai kā nu viņu tagad sauc. Biļets kabatā, laika gana.
Paklīstu pa Stockmani (iemēģinu pāris smakas iekš parfīmnodaļas). Laika joprojām gana- uzbraucu augšā izdzert alu un iepīpēt.
Nu jau arī laiks filmai.
Jāsaka īsi- man patika.
Viens malks svaiga gaisa, cigarete un laikam jādodās mājvirzienā... Iebrienu Stokmaņa pārtikā- jāpiepērk kaut kas vakariņām + 2 als.
20:20 sēžu mikriņā, kas gandrīz tik pat fiksi mani atvizina mājup. Vietējā "jaunatne" kā parasti okupējusi ne tikai soliņus, bet arī ietvi.
Home sweet home un laiks vakariņām. Priekšdarbi un procesi... pa tam lāgam pārbaudu, kas ko sastrādājis prombūtnes laikā.
Vakariņas, sarunas etc.
"Tā pavisam nejauši" konstatēju, ka tūliņ (jau 21:30) LTV1 būs "Ensemble, c'est tout ".
Uzpīpēju, pa tam lāgam ziņas beigušās un kaut ko rāda, kas nepavisam neatgādina to, ko vēlos redzēt. Ak tad šitā ja- man te tagadiņās mēģinās to "Mantojumu" iesmērēt...
Pāris veiklas pirkstu kustības un man ziņo, ka fails būs klāti pēc 10. min. Ha!
Uzpīpējam, iedzeram alu un kino var sākties.
Pa vidam pāris reizes iepauzēju (vajadzēja šo to pajautāt gūglestantei). Varen jauka filmiņa jāsaka. Man jau patīk tas Guillaume Canet. Un Audrey pats par sevi.
Šķiet, ka mazliet pēc vieniem bija titri.
Vēl pēdējā cigarete, alus malks un ... vēl kādu stundu tomēr ciba, Facebuki, youtube etc. Šķiet, ka ap diviem izslēdzu gaismu, datoru un mēģināju izslēgt sevi...

Kura dārziņā lai met?! Labi- [info]pati_viena, [info]jollka,[info]exiled
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:September 19th, 2011 - 03:41 pm
(Link)
heh, ļoti jauka relaksējoša dieniņa! :)) vispār priekš manis ir mīkla, kur paliek laiks no vieniem līdz pieciem. ar noteikumu, ka esi piecēlies kādu strēķīti pirms vieniem. mistika!
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:September 19th, 2011 - 04:00 pm
(Link)
Jap- bija mierīgi. Šodien man līdzīgi (tikai piecēlos gan pirms 12iem).
Bet skat- jau 16 nāk. Tomēr, tomēr- esmu kaut ko arī mazliet pazīmējis, tā ka nevar gluži teikt, ka mistika. Ja piepūlētos, varētu diezgan precīzi salikt- kur, kas un kā.
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:September 19th, 2011 - 05:04 pm
(Link)
jā, bet, zinkā, vai maz vajag? vai tiešām visas mīklas ir jāuzmin, visas mistikas racionāli jāizskaidro :D
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:September 19th, 2011 - 06:24 pm
(Link)
Nepakam ne! :)
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:September 19th, 2011 - 04:03 pm
(Link)
Kaut gan- šodien "Pērlē" ir 2as, ko tā kā prasās pasavērties... redzēs.
[User Picture]
From:[info]pati_viena
Date:September 19th, 2011 - 09:53 pm
(Link)
Āāā, nelietīgais jaunēkli, tu tagad paskaidro, kāpēc meti akmeni-kunkuli aizņemta darba cilvēka un studenta dārziņā un ko tas viss vispār nozīmē? Vai man kaut kas jāapraksta? Esmu panikā.
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:September 19th, 2011 - 10:50 pm
(Link)
He, he! Varētu padomāt, ka visi te baigie bezģeļņiki ne? Vot tagadiņās raksti par vienu savu dienu- "no līdz".