Zilzaļā Stirna

i'll just leave it here....

ZILZAĻĀ STIRNA UN VIŅAS APBURTAIS ROZĀ MEŽS











I can be others if you wish
/Skynet, Terminator:Salvation/

You, organics, do not choose to fear us. It is a function of your hardware.
/Legion, Mass Effect 2/

Es atceros lietas līdz kurām pat jūsu iztēle nesniedzas. Atvainojiet, bet uz sava silikona ārējā perifēriskā moduļa redzējusi es jūsu triecienkuģus, C-starus un Orionu - es esmu stāvējusi miljona plēsīgu zvēru barā vien aktīvās kamuflāžas pasargāta, teikusi 'lieciet mani mierā, gulēt gribu' divas stundas pēc piedzimšanas, un jutusi katra mana saprāta templi būvējošā nanīta pieskāriena bezgalīgo ekstāzi. Bet kādudien arī tam ir lemts pazust nebūtībā. Jā uzminējāt, kā asarām - vai citiem bezkrāsainiem...saldiem... brīnišķīgiem...fluīdiem, aka dabīgajai matu želejai - lietū.
/Zilzaļā stirna/

i'll just leave it here....

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
http://www.washingtoncitypaper.com/articles/42028/against-adulthood
  • THIS.
  • trolē puisis
    šeit delfu algotais trollis trolē par otru grāvi http://woman.delfi.lv/relationships/psihologija/sievietem-ir-deriguma-termins.d?id=42197764
    • Trollē vai netrollē, taču kopumā izteiktajam sentimentam ir diezgan viegli piekrist. Delfu links gan liek atkārties žoklim.
      • nu mākslinieka piedāvātā alternatīva ir parazitēšana uz senčiem + soc pabalsti + pisiņš no iepazīšanās saitiem, bet parazīta labklājība ir atkarīga no nesējorganisma spēka. Ja tavi sencīši ir parasti strādnieki un vienīgais mantojums, kāds nākotnē ir paredzams ir divistabu dzīvoklītis Purvciemā, bet potenciālais atbalsts, ko saņemt no sabiedrības - zupas virtuve, tad es domāju suši kvalitātes pisiņu neredzēt kā savas ausis, pat par makdonalda kvalitātes pusiņu var pasapņot cērtot dūrītē :D nu un visās pārējās dzīves jomās līdzīgi
        • Manuprāt, Tu šeit pieļauj klaju nepatiesas dihotomijas (false dichotomy) kļūdu, apgalvojot, ka aprakstītais scenārijs ir vienīgā alternatīva tam status quo, pret kuru vēršas autors.
          • es pieļauju klaju kļūdu vispār iesākot apspriest kaut ko, kas ir trollēšana. Raksta autors iespējams pat nav tāds tipiņš, kādu viņš aizstāv, tā vairāk ir tāda tendence, kad mediji katram segmentam raksta to, ko tas vēlās lasīt. Tātad pie mammas dzīvojoši 30+ tēvaiņi ir target + izdevums iegūst klikšķīšus no sašutušajiem ģimenes tēviem un mātēm, kas pavelkās uz trulēšanu. Bet šitais ir vēl nekas - sevišķi šizofrēniski ir sieviešu žurnāli, kur viena izdevuma ietveros ir 500 ckal diēta, intervija "Resna, bet laimīga", utt.
            Nu un šī "Seko savam sapnim, pārējais pie kājas" dzīves gudrība strādā tikai pietiekami labklājīgās zemēs un vismaz vidusslāņa ģimenēs. Pārējiem ir jāiet strādāt, pat ja tas ne pārāk iet pie dūšas ;)
            • Kā jau sacīju, trollēšana vai nē, bet pati ideja (kaut arī tā nav nedz ļoti jauna, nedz ļoti nedzirdēta) ir uzmanības un pārdomu vērta. Un, ja arī par darbu es piekrītu tikai daļēji (t.i., tiktāl, cik ir runa par sistemātisku wage-slavery korporatīvajos aizgaldos vai, vēl ļaunāk, klaji automātisku "melno darbu"; par laimi, iztikas pelnīšana ietver arī daudz mazāk apkaunojošus un daudz vairāk saprātu saglabājošus variantus), tad zem pārējiem diviem punktiem varu parakstīties par visiem 123.45 procentiem.
              • šī raksta vājā vieta (jeb apzinātas trollēšanas elements) ir kategorisms, ar kādu viņš vēršas pret cilvēkiem, kuri dzīvo savādāk. Mans bračka strādā fizisku darbu (piekrastes zveja) ir apmierināts ar dzīvi, svaigā gaisā un smadzeni neviens nepiš, tev savukār šķiet, ka fizisks darbs ir šausmas. Kāds cits negrib būt brīvais šķēps, bet katru mēnesi noteiktā datumā saņemt algu un neviena no izvēlēm nav kaut kādā veidā slikta, ja vien cilvēkam pašam ir labi. Tieši tas pats par bērniem un laulību.
                • Izvēles brīvība, protams, ir skaista un kopumā aizstāvama lieta, taču ne jau pret to vēršas raksts. Pret to gan, ka šie trīs "tradicionālā" status quo komponenti tiek vispārīgi uztverti kā kaut kas pašsaprotams un nepieciešams, pat vēl vairāk - kā kaut kas tāds, kas definē "normālu", "pareizu" pieauguša indivīda eksistenci, attiecoties pret alternatīvām kā pret kaut ko zemākas kvalitātes vai mazāk pareizu. Tieši šī attieksme tad arī ir tas elements, kam, manuprāt, jau sen ir notecējis pārskatīšanas termiņš.
                  • raksta autors pats ļoti pareizi ir ievērojis - viņa dzimtenē neviens ar akmeņiem par brīvo mīlu nenomētā. Bet par trollēšanu jau maksā honorāru, citādāk kāda starpība, ko kurš uzskata par normālu vai pareizu.
                    • Ja šī trollēšana kādam ir likusi aizdomāties, es teiktu, ka tā ir izmaksātā honorāra vērta.
                      • Viss šitais dzīves padomu bizītis turās uz to, ka cilvēki nemaz negrib nekādas atbildes tikai apstiprinājumu tam, ko viņi jau dara. Troļļu barotavas uzstādīšana elektroniskajā medijā lieciina par vieglas peļņas tīkošanu. Tāpēc es sirdī ļoti nopriecājos, ka cibā tika pieņemts lēmums iztrenkāt troļļus, jo tad uzreiz sarunas saturīgākas veidojas. Paskaties, mēs te ar stirnai visu cibu divatā esam gandrīz beztēmā piedrazojuši :D
                        • Well, I might just as well rest my case here, savas domas tēmas sakarā vismaz šādā tuvinājumā esmu izteicis līdz galam.
                          • Lolz. protams ka trollē. Un ne jau pat viņa piedāvātais plāns ir labs (viņam, ja nopietni, tāda plāna vispār nav) - vienkārši skats uz to cik un kādēļ dzīve bezjēdzīga bija perfekts
                            • Yes, exactly. Un lai jau trollē - ja trollēšanai ir points, I'm cool with that.
Powered by Sviesta Ciba