xxl - [entries|archive|friends|userinfo]
toadbeauty

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 5th, 2013|10:37 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]toadbeauty
Date:February 5th, 2013 - 12:05 pm
(Link)
Mums ir stipri atšķirīgas situācijas.
Nu, es nebūtu diez ko priecīga, ja manējais sāktu strādāt algotu darbu.
Turklāt viņa sapņu realizācija arī ir ģimenes nodrošināšana.

Nu sāks viņš pelnīt Ls 300 (maksimums, ja paveiksies) mēnesī. Nu un? Kāds no tā labums? Tikai zaudēts laiks, ko varētu pavadīt lietderīgāk.

Es visus šos trīs gadus neesmu maksājusi par malku, man nevajag elektriķi, galdnieku, sļesaru, celtnieku un nevienu citu meistaru arī nē. Nu, ok, mašīnai reizēm kaut ko piemetināt vedam pie svešiem meistariem. Man nav jādomā, kas kur atvedīs/aizvedīs bērnus un ko es ēdīšu, kad atbraukšu. Un lopi? Un siens? Un dārzs? Turklāt man maksā par stundām. Var jau skriet no darba ātrāk mājās, lai paspētu vēl to un šito, bet tad tiešām zābaku nebūs. Zābaki atmaksājas, ja tjipa četrus vakarus aizbraucu mājās stundu vēlāk. Ls 300 šos izdevumus nesedz.

Grandiozie plāni, ko es viņam pārmetu, nav jauns džips vai dators, bet "landšafta dizains" pagalmā, kas, mandomāt, var pagaidīt.
[User Picture]
From:[info]nastja
Date:February 5th, 2013 - 12:32 pm
(Link)
nu ja tā, tad noņem viņam 'prēmiju' 25 ls apmērā un nopērc sev zābakus. Es sapratu, ka nevari tos atļauties, bet vajadzētu gan.. citādi ja ne tagad, tad nākamruden slapjām kājām brienot nāksies slimot un kopējie tēriņi būs vairāk kā 25 ls ;)

un tomēr ir savs points arī manis domātajā - drīzāk jau attieksmes lieta - kamēr tu uzlūko savu dārgo kā aukli un mājsaimnieku, viņš ar to samierinās un iespējams pieciešot šo-to ērti dzīvo. Kad skābekļa padeve subsīdiju izskatā tiek piegriezta, tad cilvēkā attīstās apslēptie talanti un izrādās viņš var vairāk kā tevis novērtētie 300 ls mēnesī ;). Zub daju.. Tik pašai ar jātic, ka tas otrs varēs vairāk, ka nav viņš 3 (vai drīz jau 4tais) bērns, par kuru jāparūpējas..
[User Picture]
From:[info]toadbeauty
Date:February 5th, 2013 - 01:24 pm
(Link)
Par slimošanu tev taisnība, par otro - nē. Pa šiem gadiem viņa talantus esmu izpētījusi.
Es jau teicu, mums ir pārāk atškirīgas situācijas. Tu runā kaut ko galīgi ne pa mūsu tēmu.
Varētu padomāt, ka viņu baigi intertesē, kā es uz viņu lūkojos... Viņš ir tur, kur viņa vieta. Citur viņš neder. Šitas nevar 'zem' kāda strādāt. Un nav algots darbs vienīgais veids, kā rūpēties par bērnu.
Mums ir saimniecība, maza, bet saimniecība - tas nav savienojams ar vēl kādu darbu. Plāns ir strādāt šajā virzienā. Tur arī tie talanti un peļņa.
[User Picture]
From:[info]nastja
Date:February 5th, 2013 - 01:48 pm
(Link)
nu tad mani īkšķi saspiesti, lai izdodas. Un lai izdodas tā, ka tev ar vieglāk nevis sarežģītāk visā tapšanas procesā :)
[User Picture]
From:[info]toadbeauty
Date:February 5th, 2013 - 01:59 pm
(Link)
Paldies par īkšķiem, noderēs! :)