Tipa75 -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 13., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:29
Man ir atnākusi vēstule no Citadeles, tagad zinu, ka mani ar saviem 1,42EUR kontā apkalpo dikti nopietna banka. 

Labdien!
Vispirms vēlos Jums pateikties par sadarbību ar banku Citadele. Ar prieku informēju par jaunumiem, kas pavērs Citadelei un Jums kā mūsu klientam jaunas iespējas, kā arī palīdzēs attīstīt mūsu sadarbību nākotnē. 
Esam nonākuši pie jauna attīstības posma, kad atbilstoši bankas restrukturizācijas plānam Latvijas valstij ir jāpiesaista Citadelei jauns akcionārs. Bankas Citadele akcionārs VAS "Privatizācijas aģentūra" ir parakstījusi līgumu par 75% bankas akciju pārdošanu starptautiskai investoru grupai, ko pārstāv ASV investīciju kompānija "Ripplewood Advisors LLC" kopā ar 12 respektabliem investoriem. No tām "Ripplewood" pārvaldīs 22.4% akciju, savukārt investoru grupa - 52.6%. Mūsu otrs akcionārs - Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka (ERAB) - arī turpmāk plāno savā īpašumā saglabāt līdzšinējo bankas akciju daļu - 25%. Plašāka informācija: www.citadele.lv/investori
Darījums noslēgsies 2015. gada 1. ceturksnī pēc Finanšu un kapitāla tirgus komisijas, kā arī Lietuvas un Šveices banku uzraugu akcepta. Saskaņā ar noslēgto līgumu investori un ERAB palielinās bankas kapitālu par 10 miljoniem eiro. 
Man bija iespēja ar investīciju holdinga "Ripplewood" dibinātāju Timotiju Kolinsu (Timothy Collins) pārrunāt viņa nākotnes ieceres attiecībā uz banku. Sarunas laikā viņš uzsvēra, ka jaunā attīstības stratēģija tiks izstrādāta kopā ar bankas Citadele vadību. Iepazīstoties ar T. Kolinsa redzējumu par bankas grupas stratēģisko plānu un biznesa prioritātēm, esmu gandarīts, ka mums ir kopīga vīzija par bankas attīstību:
attīstīt banku Citadele par nacionālo līderi
 attiecībā uz kvalitāti un piedāvāto produktu daudzveidību Latvijas banku sektorā.
Tas ietver gan bankas sistēmu modernizāciju un procesu uzlabojumus, gan vismodernāko tehnoloģiju ieviešanu, īstenojot uz klientu orientētu biznesa modeli un piedāvājot klientu vajadzībām piemērotākos produktus. Mēs turpināsim apkalpot gan iedzīvotājus, gan uzņēmumus, sniedzot visus līdzšinējos pakalpojumus un attīstoties.
Esmu pārliecināts, ka ar jauno īpašnieku atbalstu Citadele kļūs vēl spēcīgāka, strādājot bankas klientu interesēs, atbalstot Jūs jaunu projektu uzsākšanā, palīdzot īstenot Jūsu ieceres un rūpējoties par Jūsu finanšu drošību. Ja Jums ir kādi jautājumi, droši jautājiet mums. Būsim priecīgi Jums palīdzēt!
Mēs turpinām bankas attīstību Jūsu labā.
Ar cieņu,
Guntis Beļavskis
bankas Citadele valdes priekšsēdētājs

(1 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:15. Decembris 2014 - 13:28
(Link)
man summa tur laikam vēl mazāka, arī saņēmu vēstuli:)
jāiet noslēgt konts:)

> Go to Top
Sviesta Ciba