Tipa75 -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 4., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:12
Tagad man ļoti gribētos zināt, kas tad deva tās lielās summas PARkampaņai. Un godīgumam, ja kāds sadzirdēs, darīt zināmu, ka es netiku dzirdējusi ne radio ne TV nevienu aicinājumu neiet balsot. Un negāju es tādējādi izrādot savu attieksmi, nevis aiz slinkuma. Un nevajag man te tagad kaunināt par pilsonisko pienākumu un bāzt ģīmī, ka man vairs nav tiesību izteikt savu viedokli. Ir gan. Jo es parādīju savu attieksmi ar neiešanu. Uz vēlēšanām es esmu bijusi visām, cik spēju. Ne jau tikai tie ir īstenie kas skrien kā auni (kā mana kaimiņiene - ne argumentu kāpēc par ne kā, tik cik plakātu tekstu atreferē) pakaļ popuistiskiem saukļiem. Un vēl - tas ka es negāju nobalsot un nemaz nedomāju balsot PAR grozījumiem vēl ne tuvu nenozīmē, ka es atbalstu pašreizējo pozīciju. Kaut gan arī opozīcijai manas piekrišanas nav.
Un vispār - uzdzina man dusmu šitā ņemšanās. Pilnīgi truli un akli palikuši cilvēki. Tikai savus melns un balts redz. Toņu nianses pazudušas. Beigās var ieberzties. Oi, oi, kā ieberzties.
Un VVF uzbrēciens nu man beidzot lika smagāk piedomāt, kas te īsti notiek.Baigi nelabi tas viss man izskatās.

nebūtu man sirds šajā zemē iesakņota, varētu pacelt cepuri. Jo zemē jau, latviešu dvēselēs tai saknes. Ne jau šitajā kašķīgajā prastajā ņemšanās.

(1 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]lepele
Date:4. Augusts 2008 - 15:01
(Link)
es ilgi domāju, vai iet un balsot PRET, vai neiet vispār, kaut gan iznākums jau abos gadījumos būtu vienāds. un kāpēc, a tāpec, ka es neuzticos tautai, nu nemaz. beigās neaizgāju pasi smērēt. un man po, kauninās kāds, vai ne.

> Go to Top
Sviesta Ciba