Tipa75 - 19. Janvāris 2009

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 19., 2009


10:26
varētu kādam uzklupt par kādu nieku, lai tikai sevi atbrīvtu no izmisuma dusmām.

(6 raksta | ir doma)

10:37
vispār labāk skanētu: "es varētu uzklupt kādam par nieku..."

(ir doma)

10:52
Lai vai kā tas patīk Zanderam un citiem vārda brīvības cienītājiem, manuprāt, situācija ir katastrofāla, ja valsts policijas sarunas pa rāciju tiek noklausītas, ierakstītas un nopludinātas mēdijos. Nē, nu principā jau tas, ka tiek pierakstītas. Un tas, ka neviens par to neuztraucas, bet izturas kā pret normālu pašsaprotamu lietu, jo "tautai tak ir tiesības zināt". Kas mani uztrauc? Tas, ka to instutūciju darbs, kam ir jānodrošina kārtība valstī ir kļuvuši par jampampiņiem. Pašlaik ir kā kāršu spēlē, kur policijas kārtis ir redzamas visiem, bet masu nekārtību organizētāju kārtis, lai arī patāv iespēja tās izkaitļot, paredzēt nākamos soļus un mērķus, tiek ignorētas. Mēdiji, kā tādi naivi jaunuļi ķer katru pamesto informāciju un skrien ar to, kā ar taisnības karogu.
Piemēram, aizvakardienas sižets ar Ivandu, šķiet, tā viņu sauca, kura dzīvojot Hotel DeRome un esot ievilkta policijas busiņā un piekauta, manuprāt ir tikai divas iespējas - vai nu šī persona gribēja tikt kamerās un kļūt par vienas dienas slavenību pēc personīgas iniciatīvas, vai arī viņa ir kārts neredzamā spēlmaņa izmesta - tā teikt, gaisa jaukšanai.

Vēl derētu papētīt, kurā pusē vispār ir darbojusies un darbojās policijas virsvadība. Jo pašlaik man viss tēlaini atgādina "Dvēseļu puteni", kad puiši cīnās vieni, saviem spēkiem, kamēr vadībai ir citi mērķi un plāni.



Piebildīšu, es nenoticēju nevienam Ivandas vārdam. Nez vai kādam bija laiks garāmgājējus vilkt busiņos un truli klapēt. Jo īpaši, kā viņa apgalvo "ar rikošetu pa galvu" un apzināti situši pa vietām, kur nepaliek zilumi. Lai nepaliktu zilumi, nemaz tā vienkārši klapēt nevar, ir jāsagatavojas. Un "mums ir pavēle " na polval" , nu piedodiet. Neticu.

(18 raksta | ir doma)

12:21
Es tā pieņemu, ka nākotnē 16.marts un 9.maijs ne tuvu nebūs tik mierīgs kā līdz šim.

(1 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba