« previous entry | next entry »
16.. Aug, 2020 | 01:10 pm

Kā pagatavot kabačus (arī cukini. ērtības dēļ sauksim visus turpmāk par kabačiem):
1) svaigu kabaču "spageti" vai vnk mazus gabaliņus kā salātu sastāvdaļu
2) uz lielas uguns ātri apcept ceturtdaļšķēles (lai neizšķīst un ir garšīgi)
3) pildīt "laiviņas"
4) cept kabaču vai kabaču/kartupeļu pankūkas
5) savārīt kopā ar tomātiem un burkāniem, sanāk manas bērnības mīļākais ķomsis, ko aukstu likt uz baltmaizes vai siltu ēst vakariņās vai likt burkās ziemai
6) vārīt ziemai - paprika+čili+kabači
7) saldēt (ceturtdaļšķēles un rīvētus)
ko vēl??? viss augstākminētais jau izmēģināts.

ja nu kas, par_velti komūnā jau ierakstīju, bet man ir izaudzis ļ. daudz kabaču, varu kādam piešķirt!
Tags:

Klik | Izteikties | Add to Memories


Comments {12}

ro

from: [info]roncijs
date: 16.. Aug, 2020 - 06:37 pm
Klik

man kaut kas atsūtīja "kabaču braunija" recepti (nofočētu no kaut kādas ievas virtuves), ieraugot sastāvdaļas - jeb šokolādes trūkumu - jau sametās slikti, un rezultāts arī bija pabaismīgs

Atbildēt | Iepriekšējais | Kārlis Streips


Strēlniece

from: [info]str
date: 16.. Aug, 2020 - 06:59 pm
Klik

Tas nav pareizi:)esmu taisījusi tādu, kur ir kakao ( un vismaz šokolādes skaidiņas) , labs bija

Atbildēt | Iepriekšējais


t

from: [info]tiga
date: 17.. Aug, 2020 - 08:37 am
Klik

braunijs un pat šokolādes kūkas var ļoti labi sanāk gan ar, gan bez gatavās šokolādes - parasti tās vietā liek kakao!

Atbildēt | Iepriekšējais