džozija ([info]josie) wrote on October 25th, 2009 at 12:20 pm
Es nesaprotu, kā Kultūras Forums ar šķietami tādu jēdzīgu sievieti kā I. Šteimane priekšgalā, kura, manuprāt, vispār ir viena no retajām, kas prot uzrakstīt recenziju par laikmetīgo mākslu, vispār var eksistēt tādā senilā formātā - kā jau šeit tika norādīts. Viņi veselu atvērumu velta izstāžu laikiem, vietām un datumiem, kas tikpat labi viss pieejams inetā. Man jau šķiet, ka mūsdienās pat pensionārs to prot atrast. Un vēl tās smieklīgās veselās lapaspuses saucamās lmāsa jeb Latvijas Mākslinieku saveinības aktivitātēm veltītās ar nofotografētiem māksliniekiem, melnbaltās bildes pa visu A3 - vnk smieklīgi. Vecā Literatūra un Māksla šai ziņā bija daudz saistošāka.

Par DS arī piekrītu helveticai. Man jau šķiet, ka tas info, kas tur tiek piedāvāts, ir tik šķidrs un nederīgs. Kāpēc tērēt papīru?

Par RL gan thelam nepiekrītu, jo man šķiet viņiem izaugusi diezgan pamatīga auditorija, pie kuras nepieder tikai t.s. intelektuaļi. Un tas lielā mērā attaisno viņu pastāvēšanu. Aprakstoši raksti par Dekartu vai Nīči, saprotamā valodā - kādam ikdienas pilsonim, kurš strādā par apsargu būdiņā, tas var būt noderīgi un vajadzīgi. Protams, protams,tur būtu pie daudz kā piesieties ...

Mākslu + jau sen nelasu. Vispār nezinu, kurš to vairs lasa un nesaprotu vispār, kāpēc šādam izdevumam vēl atvēl naudu.
Par Studiju neizteikšos. Negribas bojāt savu rītu.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.