((Anonymous)) wrote on March 6th, 2009 at 01:14 am
Ku to pīpē? Par kādu privāto valodu tu runā? Vai nu ir kaut kādi kritēriji vai nu viņu nav. Ja viņu nav, tad OK un nav par ko dirsties - katrs rezonē savā frekvencē un visi apmierināti. Ja ir kādi kritēriji, tad ievērojam un nemēram citus pēc mērauklas, kuru nekādi nevēlamies attiecināt uz sevi. Principā, man ir pie dirsas un es netaisos neko te spēlēt. Vienkārši nejauši te iebridu un apsmējos lasot šo skolnieku vāvuļošanu. OK. Spriežat taču par ko gribat un kā gribat, apmainaties ar jaunākajām izlasītajām driskām cik uziet, tikai kāda sūda pēc vajag dirsties par kādu citu, ja pašiem ar to rakstīšanu un idejām ir kā ir. Tobiš, kur tad ir jūsu ģeniālie un interesantie raksti? Labprāt palasītu kaut ko inčīgāku par Sveci latviešu valodā (citās valodās it kā lasāmā pietiek), bet kas te - abstrakta diršanās.
Un galu galā - ja reiz spriežam balstoties uz principiem ko piedāvā pats/i, tad varu tikai norādīt, ka nevajag manis rakstīto mērīt ar savu privāto mērauklu, vai ne? Tobiš, kāda sūda pēc man būtu jāatbilst taviem dīvainajiem kritērijiem?
Finally, es esmu tik pat anonīms cik jebkurš no klātesošajiem. Protams, ja tev, piemēram, pasē rakstīts "Maita" tad ņemu savus vārdus atpakaļ.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.