21 January 2012 @ 01:12 pm
Nacionālā identitāte  
Apskatījos saiti: http://www.pietiek.com/raksti/nacionalas_identitates_petisanai_iztereti_desmiti_tukstosu,_rezultati_sabiedribai_nav_atrodami

Es patiešām gribētu, lai žurnālisti šito bodi tagad kārtīgi izkratītu.
 
 
( Post a new comment )
thel[info]thel on January 22nd, 2012 - 02:43 pm
Diemžēl ir tāda realitāte. Taču. Šaubos, vai valsts ierēdņi paši autonomi izdomā valsts pasūtījumu. Gan jau ir konsultācijas ar akadēmiskiem funkcionāriem. Tas ir viens. Otrs. Ir rūpīgāk jāmeklē finansējums citur tām lietām, kas nav saistītas ar valsts pasūtījumu. Trešais. Cik ir novērots, ir darbi, kas spēj vairākus gadus 'piedalīties' dažādās programmās un atskaitēs. Līdz ar to daži nodrošina papildus ienākumus ar jau izdarītiem darbiem (nezinu, vai tas ir jēdzīgi). Ceturtais. NBepotisma dēļ programmās ir iesaistīti radi un draugi. Ja tā nebūtu, tad 'zinātniekiem' varbūt būtu nedaudz vairāk naudas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
vuclipucli[info]vuclipucli on January 24th, 2012 - 04:53 am
Tā jau ir gan.
PS. Tēma tika izdomāta gandrīz padomiskā stilā, tikai citā ietērpā. Dzirdēju klātbijušo personu stāstām, ka kaut kādā sapulcē (nezinu gan tās nosaukumu) to (tieši kā nac. id.) bija ieteikusi E. Egle, kas sakās kūrējam darba devējus. Laikam kaut kāda zinātnieku un politiķu tikšanās Letonikas sakarā bijusi. Nu ko, pretī valdošajiem mūsu mentalitātes ļautiņš jau nebildīs, it īpaši, kad sastopas ar arogantām personām..
(Reply) (Parent) (Link)