Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Zhurnaala tituls here - Skriešanas treniņš #2

18. Apr 2008 22:50 Skriešanas treniņš #2

Šoreiz kopumā gāja nedaudz grūtāk kā pirmajā treniņā. Tam varētu būt vairāki iemesli - skrēju tikko, kad jau bija tumsa, rezultātā švaka redzamība zem kājām un tāda nepatīkama sajūta visu laiku, ka nezin, kur kāju spert.. Tāpat pirms skriešanas biju ļoti izbadējies, tādēļ, lai pusceļā nenomirtu badā, biju spiests apēst šokolādes sieriņu un banānu un izdzert pus glāzi ābolu sulas, kā rezultātā tā sula visu laiku šļakstījās man pa iekšu un nedeva mieru.. Vēl varētu pieminēt, ka tieši pirms skriešanas biju uz zāli, kur kāju dienā pārspēju kārtējo reizi savus rekordus pirmajos divos vingrinājumos - pietupos ar 135 km un slīpajā solā 4 reizes uzspiedu 240 kg..

Tā visa rezultātā temps man sanāca lēnāks nekā pirmajā skriešanā otrdien - ja otrdien 16 apļus noskrēju 32 minūtēs, tad šoreiz pēc 16 apļiem bija pagājušas jau 33 minūtes. Biju plānojis noskriet 6 km (20 apļus) 40 minūtēs, bet, pat saņemoties pēdējos 4 apļos un palielinot tempu (it sevišķi pašā pēdējā aplī), visi 20 apļi kopā man prasīja tomēr veselu 41 minūti, kas izgāž visu manu mērķi :(

Taču, neskatoties uz šo mazo neveiksmi, esmu apmierināts ar to, ka esmu veicis vienā piegājienā gabalu, kādu nekad agrāk visā savā mūžā nebiju veicis (vienā piegājienā) un kas ir jau pat lielāks nekā tā distance, kurai gatavojos (minimaratons - 5.36 km).

P.S. Šoreiz kā sanāca, kā ne, bet noberzu kreisās kājas pēdai sānu ieksējā pusē, tagad ir tulzna :( Laikam jau tajos aizvērsturiskajos apavos, kas dalās gabalos, nav prātīgi skriet, būtu jānopērk kaut kādi speciālie, tikai man nav lielas saprašanas šajos jautājumos..

2 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]sandis_ir
Datums:19. Aprīlis 2008 - 10:02
(Link)
tāpēc jau es pa 50 ls nopirku kedas, speciāli skriešanai pa asfaltu. parastie apavi arī skrienot pa cietu segumu traumē papēdi, kā rezultātā tu trenējoties vari savainoties un tas izgāzīs vispār visu jēgu kāpēc trenējies. tagad var skriet kā pa spilvenu.

apsveicu ar paveikto distanci.
No:[info]thehe
Datums:19. Aprīlis 2008 - 12:22
(Link)
Jā, es arī apsveru iegādāt kādus sporta apavus, ne gluži varbūt par Ls 50, bet nezinu, kas, kur, kā man jāskatās..