Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Zhurnaala tituls here - Death is near..

13. Mar 2007 15:42 Death is near..

Jūtu, kā lēnām kļūstu paralizēts ķermeņa augšdaļā.. Galvu vairs labāk negrozu, gribēju tikko izstaipīt bik rokas, bet asā sāpe lika pārdomāt.. nācās no pusizstaipīta stāvokļa lēnām mēģināt nolikt rokas atpakaļ uz galda sākuma stāvoklī, tas arī nenācās viegli.. visas manas kustības no vēdera uz augšu kļūst stipri ierobežotas, par laimi pa rokām tā kaite uz priekšu neiet, tā kā pirkstus varu kustināt pietiekami veikli vēl joprojām.. nezinu, kas šodien notiks treniņā, laikam no domas par pietupieniem ar stieni plecos nāksis atteikties :D Kas būs ar spiešanu guļus? No rīta vēl domāju, ka spēšu mierīgi atgulties uz sola un cilāt stieni, bet nu vairs par to neesmu tik drošs.. horror.. horror..!

4 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:(Anonymous)
Datums:14. Marts 2007 - 23:10

!

(Link)
include <doctor>
include <cure>
include <iostream>

int doctor_answer = see_doctor();

if (doctor_answer>0) {
use_cure(doctor_answer);
}
cout << "I am cured!";
No:[info]thehe
Datums:14. Marts 2007 - 23:25

Re: !

(Link)
Skatos, ka jebkurā gadījumā tiek izdrukāts `I am cured!`.. vai tad tiešām nevarētu būt gadījums, ka nav iespējams izārstēties? Bet katrā ziņā es pie daktera neesmu gājis, cure neesmu lietojis, bet šodien jau ir manāmi labāk, tā kā.. programma bik jāpakoriģē ;)

P.S. Btw, operators `cout` nestrādās šādi.. vajag pēc `include` vēl uzrakstīt `using namespace std;`, kā arī `doctor` un `cure` pie `include` jaaliek pēdiņās, nevis `<>` zīmēs, jo tās droši vien ir Tavas privātās bibliotēkas, nevis koplietojamās ;)
No:(Anonymous)
Datums:15. Marts 2007 - 13:39

Re: !

(Link)
dakteri un cures ir publiskās bibliotēkas - pieejamas visiem :)

par to cout - ja ir "not cured", tad programmai visdrīzāk ir memory overflow vai tās izpilde tiek pārtraukta jo not cured nozīmē dead un miris organisms nekādu algoritmu izpildīt nevar.
No:[info]thehe
Datums:15. Marts 2007 - 13:43

Re: !

(Link)
Nē, nu, pat ja nonākam līdz vietai, kur vajag izpildīt uzrakstu `I am cured`, tad šis uzraksts netiek izpildīts, jo netiek atpazīts operators `cout` (jo nav iekļauta manis minētā rindiņa). Īstenībā jau pat nevarēs nokompilēt bez tās rindiņas ;) Ja negrib rakstīt tādu garu rindiņu, tad var rīkoties arī citādi - `cout` vietā rakstīt `std::cout`, arī strādās :)