Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Zhurnaala tituls here - Pēdējais posms klāt!

6. Mar 2007 10:41 Pēdējais posms klāt!

Šodien 18:00 sāksies pēdējais uk posms. Kā ierasts, protams, arī par šo sezonu ir ar tipu saderēts un šodien tad arī izšķirsies, kurš iegūs savā īpašumā lielo žūksni (manas uzvaras gadījumā droši vien iegūšu ~300 latu, viņa uzvaras gadījumā viņš iegūs ~150 latu). Viņš ir uzvarējis visās pēdējās 7 sezonās, tā kā esmu jau daudz šādus žūkšņus pakāsis (lielākais zaudējums, šķiet bija 720 lati vienā sezonā), savukārt es vairāk uzvarēju vēl pirms tam (bet ne tik daudz).

Šosezon ir noticis liels notikums - esmu viņu apsteidzis dzinēja jaudas ziņā. Visu laiku krietni atpaliku šajā jomā, taču šobrīd situācija ir tāda, ka viņam dzinēja jauda ir 1230 ZS, bet man - 1234 ZS. Varbūt, pateicoties tam, varbūt - kam citam, bet šosezon lielākoties esmu bijis kopvērtējumā viņam priekšā (lielākais pārsvars - 9 punkti), taču, uzvarot 3. posmā pirms beigām, viņš izvirzījās kopvērtējumā 4 pukntu vadībā pār mani. Tad sekoja pirmspēdējais posms, kurā es ieguvu 6. vietu, bet viņš - 17., līdz ar ko tagad pirms pēdējā posma atpalieku no viņa vēl par vienu punktu.

Kas tad man jāizdara pēdējā posmā, lai uzvarētu kopvērtējumā? Tā kā man ir iekrāts vairāk naudiņas, tad vienāda punktu skaita gadījumā uzvaru es! Līdz ar to man nepieciešams pēdējā posmā dabūt par vienu punktu vairāk nekā viņam, tātad mans uzdevums ir finišēt viņam priekšā punktos. Vakar norisinājās kvalifikācija, kurā es izcīnīju 9. vietu, bet viņš - 13. Tātad mans uzdevums ir sacīkstē pacelties par vismaz vienu vietu augšup, lai tiktu punktos, kā arī cerēt, ka viņš nepacelsies virs manis. Šobrīd tas izskatās visai reāli un cerīgi, skatīties, kā būs!

1 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]thehe
Datums:6. Marts 2007 - 18:40
(Link)
Yiihaa! (H)