Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Zhurnaala tituls here - 23. Jūlijs 2007

23. Jul 2007 11:51 Jauns rekorda labošanas mēģinājums

Aizvakar pirmo reizi mūžā mēģināju guļus spiest 5!.. Neuzspiedu..

3 raksta - ir doma

23. Jul 2007 15:11 Ir uzsākta..

.. pēdējā darba nedēļa pirms atvaļinājuma! :)

Garastāvoklis:: cheerful

ir doma

23. Jul 2007 15:49 Zin, kā filmās!

Tu jau, manu mīļo lasītāj, droši vien zini, kā visas lietas notiek filmās. Standarta scenārijs varētu būt apmēram šāds (ņemts no filmas `Driven`):

Ir divi galvenie tēli (parasti gan viens pozitīvais, otrs negatīvais, bet Driven gadījumā otrs nebija tomēr izteikti negatīvs), kuri savā starpā sacenšas. Vai nu ir derības vai vienkārši sacensība sacensības pēc, bet visas filmas laikā norit sīva cīņa. Piemēram, minētās filmas gadījumā cīņa starp (Viljamu?) Bleiku un Bo Brandenbergu cīņa norisinājās par čempiona titula izcīnīšanu, vienā posmā uzvarot Bo, citā - Bleikam un tā ejot punktu punktā. Kā jau parasti šādās filmās, ar nosacīto pozitīvo varoni īsi pirms izšķirošajiem notikumiem kaut kas slikts atgadās, kā rezultātā visi jau piešķir uzvaras laurus otrajam varonim. Taču filmās parasti tomēr pozitīvais tēls sakopo sevī pārcilvēciskus spēkus un izrauj uzvaru pēdējā brīdī tādā veidā, kāds nevienam pat prātā nav varējis ienākt :D Filmā Bleiks salauza kāju, bet pēc tam tomēr piedalījās sezonas pēdējā posmā, kur ar komandas biedra palīdzību par mata tiesu finišā pārspēja Brandenbergu.. Nu kaut kā tā.

Kāpēc to visu rakstu? Jo manās derībās, kuras biju cieši apņēmies uzvarēt, esmu iejuties it kā negatīvā varoņa lomā ;) Lieta tāda, ka mans pretinieks ir apskādējis savu kreiso roku (~plaukstas locītavā?) tik lielā mērā, ka esot pat bijusi vajadzība tur kaut ko šūt.. Līdz ar to katram skaidrs, ka spiešanā guļus viņam mani vairs nepārspēt un cīņa ir galā. Tomēr viņš man šodien apsolīja nepadoties un cīnīties līdz pēdējam.. ;)

Kāda šeit atšķirība no filmu scenārijiem? Tikai tāda, ka šajās derībās viņš mani neuzveiktu pat ar veselu roku, kur nu vēl ar saārdītu.. :)

Garastāvoklis:: optimistic

2 raksta - ir doma

Back a Day - Forward a Day