Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Zhurnaala tituls here - 18. Aprīlis 2007

18. Apr 2007 12:25 Nū ja!

Šodien kaut kas notika pirmo reizi mūžā!

3 raksta - ir doma

18. Apr 2007 12:36 Vai tantas pārņem auto-pasauli?

Pēdējā laikā ārprātīgi daudz savairojušās tantas pie stūres. Agrāk bija tā - ja tāpat vien savā nodabā braukājos pa pilsētu un kāds auto piesaistīja manu uzmanību ar kaut kādām jocīgām darbībām, tad gadījumā, ja man pēc tam izdevās ieskatīties auto salonā, tad pie stūres tika konstatēta persona, kuras dzimums varēja būt dažāds.. Nu labi, varbūt nedaudz biežāk šajos gadījumos tika konstatēts tantu dzimums, bet, jāteic, ar pavisam nelielu pārsvaru. Savukārt, ja vienkārši tāpat ieskatījos kāda auto salonā, lai, teiksim, paskatītos, kas man brauc blakus vai garām vai aizmugurē, tad pārsvarā tika konstatēts onkoļu dzimums (kas arī ir visai loģiski, jo ir dzirdēts, ka onkoļi tomēr pie stūres kopumā esot vairāk kā tantas).

Bet tagad pēdējā laikā (pēdējā nedēļā vai nedaudz vēl agrāk) no manas puses tiek konstatēta kāda pavisam šausminoša parādība - onkoļi pie stūres vairs tikpat kā nav nemaz!!! Vienu dienu (pirms nedaudz vairāk kā nedēļas) braucu savā nodabā (kā jau parasti) un ieskatījos kādā mašīnā, kas mani laikam palaida kaut kur iekšā - tanta pie stūres. Nu labi, tantas laikam kļuvušas pieklājīgākas, jo agrāk šādas darbības biju vienīgi no onkoļiem novērojis. Nu labi, neko, braucu tālāk, manu uzmanību (neatceros vairs, ar ko) piesaistīja kāds auto, skatos - tanta pie stūres. Nu labi, arī agrāk bija novērotas tantas uzmanību piesaistošos auto. Braucu tālāk, kāds mani apsteidz - tanta pie stūres. Tālāk kāds man brauc blakus - tanta pie stūres. Kļūstu jau pavisam aizdomīgs un cenšos tālāk ieskatīties vai ik katrā auto, kurā ir iespēja - tanta pie stūres.. tanta pie stūres.. tanta pie stūres.. Laikam visa brauciena laikā kādos divos auto tika konstatēts cits dzimums pie stūres. Biju šokā! Domāju - varbūt kāda īpaša diena (starptautiskā tantu pie stūres diena, piemēram). Bet nekā - nākamajā dienā tas pats, un aiznākamajā, un tā visu nedēļu.. Nu varbūt ne tik traki, ka tikai pāris onkoļi pie stūres, bet tomēr tantu pārsvars nežēlīgs. Kas notiek???

Un vēl - vakar pat tajā trolejbusā, ko es centos palaist un kurš mani centās izsmērēt pret tilta margām, pie stūres tika konstatēta.. nu, jūs jau paši saprotat, kas..

17 raksta - ir doma

Back a Day - Forward a Day