((Anonīms)) wrote 28. Septembris 2016, 19:15
Kuģis vai bordo, tāds ir jautājums
Es, redz, tagad nesaprotu, ko man darīt: Uģis ir pieteicies palīdzēt latviešiem ārpus Latvijas, t.sk. Briselē. Un nu es domāju, vai ir vērts viņu papētīt tuvāk. Nu, prasīs jau savus 10 eur. un pāris stundas; un par 10 i normālu St Estephe nenopirksi; turklāt vidējs bordo ir tik paredzams. Bet vai Uģis nav tik pat paredzams? Un tad man būs tāds maziņš "buyer's remorse", ka labāk tomēr būtu bordo; bet var būt tomēr varētu aiziet un mēģināt pavilk viņu drusku uz zoba: tā pavisam maz, uz kādām niansēm, ieperiekš sagatavot kaut ko maigi samudžinātu, galīgā analīzē kliedzoši stubu, bet ne acīmredzamu, un pavērot; bet man tak to nevajag. Taču vel vienu bordo man arī nevajag. F*ing human condition (here's to Magritte). Metīšu kapeiku.
Ak, jā, - šis ir komentārs.
- Paldies par rakstu! Ir negatīvs; kazi ne bez pamata; tiešām nezinu, vai es gribu to noskaidrot pats. Var iet apkārt sārņiem ar līkumu & nebāzt mutē visu, kas pagadās; bet, citējot Uģi, "What does not cause you a fatal diarrhea, makes you stronger".
Jāpalaiž citāts tautās, lai Uģis to pasaka, tad es būšu viņu citējis. Tas ir droši kā bankā: tā kā es ticu, ka viņš to pateiks, tad viņš to pateiks, jo realitāte ir mūsu domformu auglis.
Ko smejies, - vai tad tā nav?
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: