komentators ([info]komentators) wrote 20. Novembris 2012, 23:43
vispār diezgan hujova aprakstīji - neviena akcenta uz šova odziņām - teiksim Magones Burkas dainu skaitīšana katrā dzīves situācijā, intelektuālās ziepju operas kadri starp Sanda tēva sievu un Karīnu, kas vispār ir atsevišķa raksta vērts. Neviena vārda par to cik Egīls ir liels mačo aizvedot meiteni, kas vismazāk patīk randiņā uz viņa hokeja treniņu, lai viņa var nīkt skatītājos + kad jāizvēlas kuras divas no trim paliks, uzprasa vai kāda negrib prom, un kad viena saka "es", tad to viņš izdomā paturēt, kas atkal demonstrē to, kāds viņš ir mačo.

Vēl varēja izvērst emocionālo storiju par Vinetu, Linetu un Minetu, kur man taisni vai acīs asaras sariesās, redzot to cik Vinetai ļoti patīk GaišDžinsBikšainais Almants, kuram patīk griezt riteni. Viņa tā viņā paguva samīlēties, ka beigās vairs īsti nevarēja parunāt un Almants izvēlējās Linetu, kura vēl joprojām saglabāja jestrumu.

Ai, te varētu vēl rakstīt un rakstīt par šo lielisko raidījumu. Un šī starp citu nebija pēdējā sērija, būs vēl viena, kur producentu piespiesti, visi saimnieki bildinās "sievas". Īpaši liels wtf ir Egīls un Laura, kur tā visa tēlošana ir tādā līmenī, ka ir kļuvis vienkārši garlaicīgi.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: