Mon, Dec. 9th, 2019, 07:20 pm
The fountain

Noskatījos šo slaveno filmu. Patika, pat ļoti, lai gan nesaskatīju tajā to, kāpēc ir cilvēki, kam tā ir pati mīļākā filma. Droši vien manā arī citi nesaskata.

Tue, Dec. 10th, 2019, 02:45 pm
[info]p_petersons

Man tas pats. Daži saka, ka tā ir okultākā filma pasaulē un, ka tur ir nenormāli deep doma. Vai tiešām tik deep?
Man liekas, ka neirodiverģence neļauj saskatīt tur to pašu, ko citi redz.

Tue, Dec. 10th, 2019, 07:20 pm
[info]tethys_

Nu ir jau dziļas domas, filma ir laba, bet vai TIK... TIK...

Wed, Dec. 11th, 2019, 12:50 am
[info]

Man jau šķiet, ka darbu par mīļāko padara tas, cik ļoti tu ar to identificējies. Šo filmu arī var interpretēt daudz dažādos veidos, tāpēc, iespējams, ir tik liels cilvēku skaits, kurus tā saista. Diapazons arī no mikro līdz makro tēmām. Es, piemēram, katru reizi to skatoties vnk sabrūku, jo tieši vienā no stāsta līnijām saskatu sevi. Bez tās varbūt arī liktos tāds meh.

Wed, Dec. 11th, 2019, 01:09 pm
[info]tethys_

Grūti iedomāties cilvēku, kas tur vispār nemaz nesaskatītu sevi, izņemot varbūt pilnīgu koka kluci. Jā, varētu būt, ka tieši tā asociēšanās.

Fri, Dec. 13th, 2019, 01:27 am
[info]

No svara jau arī tas, cik būtiska tev šī lieta, cik svaiga, cik tevis interesējošās tēmās iepīta, cik daudz mazo sakritībiņu tajā ir un gan jau, ka vēl vis kaut kas, par ko tagad nevaru iedomāties, bet, kas attiecas uz subjektīvo.

Mēdz jau būt tā, ka, skatoties kādu filmu pirmo reizi, tā nekādu efektu neatstāj, bet tad kaut kas dzīvē pamainās un tu tur ieraugi kaut ko tādu, ko iepriekš neesi redzējis, jo esi to piedzīvojis un tāpēc tā sagrābj.

Nu tad vēl tehniskās lietas arī kaut ko nozīmē, bet es nedomāju, ka tas ir tas.