Thu, Oct. 17th, 2019, 01:57 pm
Divi pagalam dīvaini sapņi

Pagājušā naktī es biju mans jaunais elks Peter Steele. Aizvakar par tādu uzzināju un tā apjūdzos, ka bija trīsreiz pa vakaru jāiet nomierināties. Tad nu tas izsauca sapni, bet tas bija tik ļoti ne pa tēmu, ka es tagad nesaprotu, ko pati par sevi domāt.
Es nevis... tā un šitā, bet uzreiz vistuvāk - biju viņš. Un tad... es vedu savu māti un piecas māsas uz dzimto pilsētu Jēkabpili. Kā mana ģimene nebija redzējuši manu dzimto pilsētu, es nesaprotu. Klīdām kopā ar māsu vīriem gar Radžu ūdenskrātuvi, pa vecpilsētu, griezāmies karuselī, ēdām saldējumu parkā. Bija ļoti nostaļģiska sajūta, un es domāju - kāpēc tik sen te nebiju atgriezies? Bija agrāks rudens nekā tagad, ļoti saulaina diena, un tā īpaši zeltainā gaisma, kādu es bieži redzu nostalģiskos sapņos. Laikam vēl agrāk nebiju bijusi tik milzīgā, muskuļotā ķermenī, bet jutos tajā ļoti labi. Bija patīkama sajūta ar tik platiem pleciem, garām kājām. Tomēr sapnis bija pārāk muļķīgs. Es labāk viņu redzētu labākā sapnī, lai gan būt iekšā man nebija iebildumu.
*
Šonakt atkal kaut kāds veco dzīvesvietu sapnis. Sapņoju, ka ar vīru dzīvojam vienistabas dzīvoklītī, kurā es uzaugu. Tas dzīvoklis, kuru vēlāk pievienojām savam, bija apdzīvots no pensionāru pāra, bet pretējā, kur senāk dzīvoja mājas saimniece, dzīvoja ģimene. Viņi bija normāli, bet vecais pāris bija skaļi un dīvaini. Viņi visu laiku par kaut ko safārējās, skaļi smējās, ārdījās, izturējās kā pilnīgi plānprātiņi. Un tad viņi paņēma taksīti... lai gan paši ārā nekad negāja, tikai klīda pa koridoru un uzmācās mums un otriem kaimiņiem ar stulbām sarunām. Viņi laida suņuku skraidīt vienu pašu koridorā un man bija bail, ka viņš tur sāks kārtoties, bet tas gan nenotika. Laikam viņš kaut kur dzīvoklī to darīja, un es jau gaidīju smaku nākam...
*
Divi pilnīgi muļķīgi sapņi, bet pirmajā tomēr bija kas dīvaini jauks.

Thu, Oct. 17th, 2019, 04:31 pm
[info]

Žēl, ka tas pirmais nav plašāk aprakstīts..

Thu, Oct. 17th, 2019, 05:33 pm
[info]tethys_

Pirmajā sapnī nekā cita arī nebija.

Thu, Oct. 17th, 2019, 06:28 pm
[info]

Ok.
Paldies, ka ar tiem dalies. Es pie tiem sildos.