Thu, Dec. 27th, 2018, 02:43 pm
ZS

Labi Ziemassvētki. Patika man.
Yule/saulgrieži bija ļoti skaisti, ar visu iešanu meža gaismas rituālā, ar zīlēšanu un Mēness vilkšanu. Samērā mazā lokā, bet šoreiz likās tieši mīlīgāk. Rituālos neieguvu nekādas lielas atziņas, bet bija skaista pieredze.
Ar ģimeni bija tā mīlīgi, satiku gandrīz divus gadus neredzētos radus. Iepriekšējie Ziemassvētki briesmīgi izgāzās, tāpēc nebiju viņus redzējusi kopš vecmammas bērēm, kas bija neilgi pēc aiziepriekšējiem Ziemassvētkiem. Protams, ka svinēt pie vecmammas bija vienīgais īsti pareizais variants, bet viņa tāpat nodzīvoja 96 gadus, ko var vēl gribēt. Bija jau tāds nedaudz rūgtumiņš iekšā pret radiem, kas iepriekš piekāsa, bet lai jau. Bija forši šogad.
Pie vīra vecākiem bija tīri pieciešami. Nebija nekādu ekscesu, ne arī galēji stulbu izgājienu. Viss parastais, gan diezgan biezā slānī šoreiz. Nu nespēju es paciest, ja cilvēks runā 50% no laika, kas, ja telpā ir 8 cilvēki, ir stipri vairāk nekā pienāktos, un turklāt vēl tā ir nesakarīga, nepārdomāta, dažreiz nu galīgi šķība pļerkstēšana bez kādas jēgas. Ir tādi cilvēki, kas runā daudz, bet viņu teiktais tomēr ir interesants vai vismaz nav muļķīgs, bet šeit tas atgādina to, kā psihologi liek dažreiz cilvēkiem rakstīt tā uz sitiena jebko un nedrīkst apstāties. Nu nekas īpaši labs tur ārā nenāks. Tieši tādā stilā tiek bērtas pilnīgi absurdas, nejēdzīgas atziņas un pātarošana. Tas stipri pabojāja ZS noskaņu.
Bet kopumā ir labi. Vēl brauciens pie tantes būs, kas saistīts ar Ziemassvētkiem, un tad jau Jaunais gads. Un tad beidzot viss būs mierīgi.

Thu, Dec. 27th, 2018, 03:43 pm
[info]vilibaldis

varbūt cilvēkam verbālais rota vīruss...
bet jā tas ir briesmīgi, ja kompānijā kāds tāds gadās.