Mon, Jan. 2nd, 2012, 12:34 am
Un sakiet vēl man, ka dzīve nesastāv no maģijas...

...jo izrādās (es to jau zināju agrāk, tikai nebiju salikusi kopā), ka divām maģiskām būtnēm manā dzīvē ir kopīgs vēl kaut kas. Ne tikai viss tas, kas to padara JAU mītisku, bet pat viņiem ir labpaticies piedzimt vienā datumā. Tiesa, ne vienā gadā.
Un - es esmu nejauši saplēsusi viņu abu dāvanas šajā gadā. Diez kas tā par jocīgu zīmi? Tas viss ir ļoti interesanti, tikai man nav ne jausmas, kas tas viss ir un kāpēc, un ko lai ar to visu pasāk.
Šajā datumā, cik man stāstīts, ir jau kādreiz labi nostrādājusi kāda maģija, būs jāpamēģina (mītiskās būtnes var neuztraukties, šī maģija nebūs ļauna).
Bet vispār interesanti... tas ir ļoti, ļoti interesanti. Būs jāpajautā, kad spārnotā būtne atgriezīsies no Meksikas, un - wiii! - tas būs jau drīz!!!

Mon, Jan. 2nd, 2012, 06:01 pm
[info]nightqueen

Man šīs abas būtnes arī mīļas, bet Tev laikam izdevies viņām piekļūt daudz tuvāk, par ko man prieks :)
Priekš manis šis datums ir vēl īpašāks, jo dzimšanas dienas ir četriem jaukiem manas dzīves cilvēkiem + bonusā zīmīga vārda diena :)

Mon, Jan. 2nd, 2012, 06:27 pm
[info]tethys_

Nez jau nez par to tuvumu, par to nav runa, drīzāk par kaut kādu īpašu, mistisku enerģiju, kas sprēgā manī pašā, esot tuvumā šīm būtnēm :) Protams, ka mēdz sprēgāt arī ar citām būtnēm un bieži vēl vairāk, vienkārši te ir kaut kas ļoti, ļoti interesants, jo šīm būtnēm enerģijas ir kā divi pretpoli un vēl šis tas special, un tas jau ir intriģējoši :)