Sat, Dec. 10th, 2016, 12:16 am
Meklējam dalībniekus folkgrupai!

Kā jau bieži grupas sākumā, mums mainās un pazūd dalībnieki. Šobrīd sastāvs ir tāds, ka ir kokle, blokflauta, šamaņbungas, ģitāra un visādi tā saucamie "mazie" instrumenti, kā vargāns, kociņi, tamburīns, buļļabrēciens (nav ne jausmas, kā latviski sauc) un plānā ir vēl tādi, bet rokas kopumā palikušas tikai sešas, stipri nepietiekami, lai varētu šos instrumentus spēlēt.
Meklējam cilvēku, kam ir dzirde un ritma izjūta, ļoti vēlama balss, bet var arī nebūt. Protams, ja pieteiksies kāda nopietnāka instrumenta spēlētājs/a, tikai priecāsimies, bet mums interesētu arī vienkārši entuziasts/e, kas var reāli veltīt laiku mēģinājumam vienreiz nedēļā, ļoti vēlams ar vietu Rīgā, kur var darboties.
Esam vēl pašā darbības sākumā, materiāls kaut kāds ir, bet, mainoties sastāvam, vienmēr kaut kas mainās arī dziesmās. Pagaidām spēlējam tautasdziesmas un instrumentālas improvizācijas, bet ir doma varbūt kādreiz arī taisīt savas dziesmas.
Stils mums interesē vairāk uz folk ambient, bet der visādas inovācijas un piedāvājumi.
Saprotu, ka neizklausās ļoti nopietni, bet tas vairāk ir cilvēku mainības jautājums, ne negribēšana vai nevarēšana no manas un vēl vienas biedrenes puses, kas esam jau no paša sākuma. Ja atrastos cilvēki, kas nopietni vēlas darboties, es ticu, ka mēs kaut ko sasniegtu. Vismaz labi pavadītu laiku, ja ne vairāk.

Sat, Dec. 10th, 2016, 10:11 am
[info]gaismas

Es nesen tiku pie vijoles. Tautasdziesmu varētu uzraut, svētdienās ir arī pieejams shady pagrabs pie brāļa, centrā, kuru izmantot. Varu spēlēt arī bungas, ģitāru pietrinkšķināt, un jā, dziedu arī.

Sat, Dec. 10th, 2016, 03:52 pm
[info]tethys_

Atraksti man uz fb, lūdzu, ja ir interese, Līga Ezera.