Wed, Jan. 13th, 2016, 09:57 pm
Iespējas

Pētu, kur var smuki aizbraukt no JP. Tā kā man autoosta ir pie pašas mājas, tā es varu ērti aizbraukāties visur kur. Jā, sanāk dārgāk kā Rīgā... tur es par 1,15 varēju braukt vairāk par stundu, šeit, lai nobrauktu stundu, jāmaksā vairāk. Izklausās jocīgi? Jā, man vienkārši patīk braukt ar autobusu. Bet no šejienes es vēl varēšu redzēt visādas vietas, kur neesmu bijusi.
Piemēram, Aknīste. Tā nu reiz ir viena decentralizēta pilsēta. Kartē izskatās, ka pašā centrā tai nav nekā, bet uz visādām pusēm stiepjas tādi kā resni taustekļi.
Ilūkste. Tālu jābrauc, bet kāpēc ne. Mani pēkšņi sajūsminājušas mazpilsētiņas.
Pabiju mazu brītiņu Neretā, izbraucu cauri Viesītei, un tik ļoti patika. Kādam tas var likties jocīgi, bet man liekas tik mīlīgi tādas mazas pilsētiņas. Varbūt tāpēc, ka neesmu daudz tādās bijusi, man tā ir eksotika.
Uzaugu Rīgā, kas ir pasaule pasaulē, sanāca daudz braukāt uz Jelgavu, tāpēc tādas lielās pilsētas man liekas kaut kāda norma. Taču tās maziņās tik mīlīgas! It kā jau tur nekā tāda nav, tā daudzi saka, bet man patīkas. Jēkabpils arī liekas tik maziņa un mīļa, kur nu vēl tādas kā Viesīte. Kā tāda zīle ozolā.
Būs jāpabraukā. Līdz Viesītei sanāk mazāk laika jāpatērē nekā no Juglas līdz centram tiekot.

Sat, Jan. 16th, 2016, 08:26 pm
[info]tethys_

Nu tik labi es vēl Zasu nepazīstu.