Wed, Oct. 15th, 2014, 12:32 pm
Doctor Who

Skatos atkal. 8 sērijas man ir iekrātas.
Nepatīk man jaunais doktors, bet man nepatika sākumā arī iepriekšējais, beigās iepatikās. Sevišķi, kad redzēju šo aktieri geju filmā, kas ietvēra visai atklātus skatus. Viņš labi tēloja un labi izskatījās, un iepatikās arī kā doktors, tiesa, jau pirms es atklāju viņa geja lomu.
Esmu klasiska, man vislabāk patīk otrais no jaunajiem doktoriem. Pirmais arī man patika. Varbūt arī šis iepatiksies, tikai viņam ir tik iekrituši vaigi... jauniem vīriešiem man iekrituši vaigi patīk, bet veciem - tik iekritušus labāk nē.
Kopumā es nespēju vēl iedzīvoties. Tagad, kad sākusies seriālu jaunā sezona, es skatos vairākus. WD es iejutos ļoti ātri, tāpat spinofā, drīz jāskatās PD. DW (otrādāk kā WD :D ) es nespēju iebraukt, jo arī kompanjone man šitā nepatīk, patīk vissliktāk no visām, kas bijušas.
Tomēr pagaidām turpinās reti novērojamā lieta - es nekad netinu uz priekšu sākuma dziesmiņu. Viņa man rada tirpas pār kauliem.
Ja man būtu jāsaka - kurš seriāls, kurā ir mistiskas vai sci fi lietas, man liekas visticamāk ir veidots uz patiesiem notikumiem, es teiktu - DW. Nezinu, es jau agrāk rakstīju, ka Tardis man rada kaut kādu nereālu realitātes sajūtu, it kā kaut kas tāds būtu īsts tieši tāpēc, ka tik smieklīgs un absurds.
Protams, ja es varētu izvēlēties, kurš lai ir īsts, es izvēlētos WD, jo tad man būtu iespēja kļūt par vampīru. Doktora kompanjone es nevaru būt, esmu liela gļēvule, bet vampīrs ir visai mazievainojams, kam būtu jādod drosme, un kopumā tāds var arī dzīvot klusu, slepkavniecisku dzīvīti, ne ar ko baigi neriskējot. Protams, modernās tehnoloģijas arvien vairāk traucē, vēl pirms gadsimta tas bija ļoti viegli... tagad visādas pases, kameras un citi traucēkļi, bet ir arī valstis, kur tam visam ir maza nozīme.
Vispār priecājos, ka ir jau jaunā sezona :)