Thu, Sep. 4th, 2014, 02:25 pm
Sen nebiju darījusi tādu lietu...

... kā klausījusies šo dziesmu uz riņķi un riņķi. Bērnībā, kad parādījās filma, es norakstīju šo dziesmu no Super FM un pierakstīju ar viņu visu kaseti no abām pusēm, un tad spēlēju uz riņķi un uz riņķi stundām ilgi, kamēr mamma un māsa juka prātā :D Man vēl bija lielās tumbas un vecais padomju pastipreklis :D
Tā ir vienīgā dziesma, ar ko es to esmu darījusi. Man bija citas kasetes, kuras es griezu uz riņķi līdz ārprātam, bet nekad ne viena dziesma. Tagad jau viegli, ieliec winamp vienu dziesmu un tik uz priekšu, bet toreiz man prasīja daudz darba panākt, lai viena dziesma skan uz riņķi. Citu dziesmu dēļ es nekad neesmu tā pūlējusies, tikai patinusi atpakaļ pārdesmit reižu. Atceros, kā pirksti paši zināja, cik sekunžu katrai mīļajai dziesmai ir vajadzīgs, lai pārtītu uz sākumu. Ak, kasešu romantika :) Un vēl lentes, un tā skaņa, kas bija, kad lente iztinās līdz galam un sāka riņķot, plivinot to caurspīdīgo lentes galu. Kā tās lentes griezās - tas ir svēts skats.
Es gribētu sev mājās dekorus, no platēm, kasetēm, lentēm, diskiem un... nezinu, fleškām? Viss kļūst tik nemateriāls... kā lai tagad simbolizē mūzikas ierakstu? Ar to pašu datoru vien, kā jebko citu... fui.
Kas ir šajā dziesmā? Nezinu. Kaut kas ir arī Zirnekļcilvēkā priekš manis. Laikam tās kustības, tas, kā viņš lēkā un lidinās, īsti tomēr nelidojot. Cik reižu es esmu tā sapņos lidinājusies ar zirnekļu tīkliem? Patīk man arī tas stāsts, nu patīk ļoti :) Un šo dziedātāju balsis ļoti labi saskan kopā. Man tur ir kaut kāda maģija :)
Jā, un man arī patīk Nickleback :P Popsa ta ne popsa, bet Čada balss ir tik seksīga :)
*
https://www.youtube.com/watch?v=etp8L9pbqeM