Tue, Apr. 22nd, 2014, 09:46 pm
Nesatraukums un asumi, un vispār citi

Nē, mani it nemaz nesatrauc tas, ka kārtējo reizi esmu it kā pret kādu asi izteikusies. Jā, es vērtēju pēc sevis - ļaunākais, ko man var izdarīt, ir vienaldzība. Jebkas, kas ir teikts, lai es padomātu, lai man atvērtu acis, kaut vai lai man vienkārši pateiktu, jo nevar klusēt, mani tā neaizvaino. Neatceros, kad es būtu ar kādu pārtraukusi attiecības, jo viņš man ne tā pateica. Protams, ja tiek izteikts kaut kas, kam saistība ar vienaldzību vai nevēlēšanos mani redzēt, manis satikšanu kā apgrūtinājumu, to, ka kāds neatceras pat pašas svarīgākās lietas par mani, tas jā. Es varu ļoti sadusmoties un sacelt traci, ja man ne tā pasaka, bet tas nekad nav tik traki. Ja cilvēks man labu gribēdams kaut vai dusmās, bet esot labvēlīgs pret mani, kaut ko saka, es to nespēju uztvert tā kā citi. Tāpat es saku citiem. Labāk saku kā nesaku, bet viņi mēdz apvainoties un arī galīgi apvainoties. Jocīgas lietas, katram tas ir citādāk, bet katrs mēra citus pēc sevis.
Dzīve ir kļuvusi vieglāka, kopš atkal esmu izbeigusi uztraukties par kāda viedokli par mani. Man nav interesanti ar cilvēkiem, kuru viedoklis par mani mani nekādi nesatrauc, tie ir vienaldzīgie cilvēki, vai nu vienaldzīgi pret mani vai es pret viņiem. Kārtējo reizi kādu norakstot - nav vērts ar šito ņemties, labāk mest pie malas kā ir, jūtos labi. Bija tas smagais draugu zaudēšanas periods, taču tagad es jūtos visai apmierināta tā, kā ir. Draugu atsijāšana no pelavām bija smaga, bet ļoti, ļoti derīga.
Man nav vajadzīgs nekas remdens. Pilnīgi nekas. Šis tas jāvelk līdzi un nav nemaz arī tik slikti, ka tas velkas tādā limitētā veidā, bet ir pat ļoti ok. Man ir daži draugi un tie pagaidām ir tiešām manējie. Lai jau ir tā, ka puspasaulei es riebjos, jo esmu asa un otrai pusei - jo esmu garlaicīga. Tur pa vidu ir maza šķautnīte cilvēku, kam es esmu laba tāda, kāda esmu. Ja man izdotos iekārtot savu laimīgo dzīvi, man pilnīgi pietiktu.
Laikam tas, ka bija laiki, kad man neviena nebija, lika man vienā brīdī tik ļoti pieķerties jebkuram, kurš izrāda interesi.
Tā patiešām man ir žēl par vienu, tikai par vienu. Tā vēl nedaudz - par trim. Pārējie jau pagaisuši no atmiņas vai stāv kaut kur mapītē - bija jauki.
Un tas viens - gan citā dzīvē... mums ir mūžība.