paaugstināta temperatūra - 267 [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

267 [13. Aug 2022|12:17]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
From:[info]xena
Date:13. Augusts 2022 - 12:42
(Link)
Viens faktors - atsakoties (kaut uz brīdi) no konkrētiem, fiksētiem principiem, tad var to uztveri "paplašināt", bet ilgtermiņā tas ir bīstami, jo tajā zonā var "pazaudēties". Kā arī -vispirms vairāk jāmeklē un jāuzzina, jāizprot par alternatīviem skatījumiem uz vienu un to pašu lietu.
Filmēt var, jā - bet tur tāpat skatoties, vērtēsi subjektīvi. Un jau pēc laika pārskatot - daudz detaļu uzpeldēs kā jaunas tai pašā ierakstā.
Man domāt, ka optimālākais un veselīgākais veids, kā ar šo dīlot*, ir dzīvot pēc paša sajūtām. Ja vajag "fīdbeku no malas" - terapija. Man šķiet, ka līdzcilvēkus ne tikai nevajag apgrūtināt ar šādiem lūgumiem(Tevi vērtēt), bet tas ir pat kaitīgi.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:13. Augusts 2022 - 13:07
(Link)
terapeits jau nedrīkst teikt nekādu patiesu fīdbeku no malas. :) bet draugi ir biased (es gan tāpat gribētu, lai viņi man godīgi stāsta savas domas par mani).

es eksistēju tikai caur citu apliecinājumiem par manas dzīves vērtīgumu, tāpēc šobrīd esmu šajā punktā – spoguļattēls man patīk, bet tā persona, kas atrodas starp citiem, ne pārāk.
From:[info]xena
Date:13. Augusts 2022 - 13:21
(Link)
Nevis "nevar teikt patiesu", bet, lai paplašinātu Tavu subjektīvo skatu un pieņēmumus - liek Tev pašai paskatīties uz lietu no malas, apskatīt variantus, uzdot jautājumus sev. (turklāt, bieži tiešāk vai netiešāk saistītus ar viņa novērojumiem par Tevi;) )
Draugi ir biased* tikai tādā līmenī, ka skatās katrs caur savu prizmu, būtībā sevi projicējot uz Tevi.
(bet varbūt nesapratu, problēmu)
Tiesa, apliecinājumus vajadzēs vienmēr, jo visi esam sociālas būtnes. Ja būs daudz uzslavu - gribēsies vēl vairāk.
Bet spoguļattēli -tik daudz un dažādi, cik spoguļi paši. ;)
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:15. Augusts 2022 - 12:28
(Link)
lietot vārdus "pa īstam" droši vien nebija pareizi. mani interesē tieši šie subjektīvie viedokļi, tas, kā citi mani redz. jo man liekas tik jocīgi, ka es eksistēju viņu galvās pilnīgi citādāk nekā savējā.