paaugstināta temperatūra - 249 (priekšstats) [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

249 (priekšstats) [26. Jul 2021|22:29]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pēdējās nedēļas laikā saņēmu divus jautājumus, uz kuriem labāk noteikti spētu atbildēt kāds cits, ne es pati. jo neprotu sevi patiesi novērtēt no malas – par spīti visām pašrefleksijām (vai tieši dēļ tām).

1) kā tu mainies, kad esi iedzērusi?

zinu, ka kļūstu skaļāka, runāju un smejos vairāk. brīvāk dejoju. bet jābūt taču kaut kādām vēl pazīmēm, kaut kādām fundamentālākām izmaiņām, ko izraisa šī ķīmiskā atraisītība.
būs jāpajautā draugiem, ar ko kopā visbiežāk esmu dzērusi.

2) kāda tagad ir tava estētika?

es esmu ceļā uz kaut kādu savu stilu, kas noteikti ir daļēja atgriešanās pusaudža gadu edginess, melnās krāsas un drūmu tēmu (vizuālo un citādi) glorificēšanā. bet es esmu par slinku, lai būtu gote, par racionālu, lai būtu ragana, un par gļēvu, lai būtu tas, kā nu sauc to reiva kultūras pārstāvi, kas iet uz šturmiem. nu tad maļos kaut kur pa vidu - ļoti gribas sev nodefinēt savu estētiku, jo tad, šķiet, kaut kas būtu vieglāk.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]justlive
Date:27. Jūlijs 2021 - 01:07
(Link)
Es esmu par sava stila izvēli. Lai gan man pašam stils kā tāds nav aktuāli. Man galvenais, lai būtu ērti un komfortabli. Lai gan nē - gluži vienaldzīgs man stils/izskats tomēr nav. Pēdējā laikā man patīk krāsas. Tagad īpaši fanoju par vienu tkreklu gaišā neona zaļā krāsā.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:27. Jūlijs 2021 - 01:28
(Link)
nē, nu, protams, ka savs stils ir svarīgi, bet iedvesmu pinterestā vieglāk meklēt, ja zini atslēgas vārdus. :D

esmu pārstājusi izlikties, ka stils un stilīgums man nav svarīgs, tādēļ vēlos nodefinēt savu estētiku (kaut vai kā hibrīdformu). bet arī ērtība tajā ieņem arvien nozīmīgāku lomu – it sevišķi vasarā, kad visu laiku esmu kustībā.