paaugstināta temperatūra - 208 [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

208 [29. Mar 2019|16:21]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man ir kaut kāda savāda apsēstība ar drēbju mazgāšanu. tikai es to varu izdarīt pareizi. netīrās veļas grozu vajag izšķirot, saliekot veļasmašīnā tikai tās drēbes, kas ir "svarīgākas". izmazgātas tās ir jākar pēc noteiktas secības, rūpīgi iztaisnojot katru krociņu. ja mazgā divas reizes, tad žāvētājs noteikti būs jāpārkārto, lai viss atbilstu attiecīgajiem standartiem. un, kamēr veļa žūst, es uz to skatos ar izdarītajam neatbilstošu apmierinātību. E drēbes es karu un loku ar īpašu rūpību, tajā ir kaut kāda intimitāte, ko reizēm ir grūti atkārtot reālās attiecību izpausmēs.

es veļu mazgāju bieži, reizēm pat pilnīgi lieki, jo kaut kas tajā tīrībā ir šķīsts un pareizs. ja to darījis ir kāds cits, es piedzīvoju aizkaitinājuma lēkmes, jo nav izmazgātas pareizās drēbes un tās uz žāvētāja ir sakrautas vieglprātīgi.

man ļoti, ļoti gribētos, lai es spētu šo sajūtu ieviest arī citos ikdienas aspektos. lai es varētu tikpat viegli vākt māju, jo, kamēr veļa ir sakārtota perfekti, dzīvokļa stūros krājas putekļu un kaķa spalvu kumšķi. bet nē, noslaucīt galdu, izskalot vannu un paņemt putekļsūcēju nozīmē karot ar sevi un piespiesties. kā lai sevi apmāna?
Linkir doma

Comments:
From:[info]sobrid
Date:29. Marts 2019 - 17:04
(Link)
Man nav atbilžu uz Taviem jautājumiem, bet uzrakstīts tik patīkami, ka te noteikti ir jāuzņem īsfilma. Ar skaņu, kā drēbes švīkst, mašīna mazgā vai žāvē, saule uzspīd drēbēm, aizkaitinātu un harmonisku vai rūpīgi iespringušu seju un arī tiem putekļiem dzīvokļa stūros un, iespējams, mazlietoto un spodro putekļsūcēju. Var arī neuzņemt to īsfilmu. Tā jau tagad, vēl nofilmēta, atstāj iespaidu. :)
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:30. Marts 2019 - 13:59
(Link)
cik mīļi, paldies. :) tātad sajūta nolasās.
From:[info]homebound
Date:29. Marts 2019 - 19:56
(Link)
+++ par to E drēbju karināšanu, otras pusītes drēbes mazgāt un kārt ir tik svētīgi un mīļi.