paaugstināta temperatūra - 198 (visādi sadzīviski sīkumi) [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

198 (visādi sadzīviski sīkumi) [19. Dec 2018|10:52]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
celis joprojām sāp. ne vairs tik traki, bet var just, ka aukstums nepatīk. (lai arī analīzēs iekaisums neuzrādījās; celis laikam bija uzpampis, jo tam vienkārši tā gribējās.) vajag kaut kādus ceļu sildītājus, kamēr atradīšu to nelaimīgo ģimenes ārstu un tikšu pie nosūtījuma. mūspilsētā reimatologs viesojas reizi mēnesī, absurds kaut kāds. ģimenes ārsti sakostiem zobiem turas pretī katram, kurš ir atļāvies kaut iedomāties par pieteikšanos viņu aprūpei. es vienkārši gribu gulēt.

ārā ziema - šodien lodžijai logi aizsaluši. bet es klīstu apkārt rudens mētelī, jo šajā laikā atrast lētu un kaut cik jēdzīgu virsjaku, kā izskatās, nav iespējams. negribu maksāt milzu naudu - man jau nemaz nav milzu naudas. bet humpalās tukšums. nekāda pārsteiguma.

bet tas, kas mani galvenokārt uztrauc, nav ķermeņa sabrukums un nosalums. ar steigu jāpērk jauns dators, bet es te raustos un bremzēju pilnīgi dumjā dilemmā. nevaru izvēlēties starp lētāku, labāku, price vs value nesalīdzināmi izdevīgāku datoru un tak to sasodīto macbook. bet mana apmierinātība ar ios un fakts, ka mana pieredze ar windows ir visai neadekvāts atskaites punkts (dzīvoju ar nelegālo operētājsistēmu, kas jūk un brūk uz katra soļa, īpaši tagad, kad datoram jau pieci gadi), kavē piespiest "pasūtīt" tam loģiskākajam variantam. vai jums ir kādi pieredzes stāsti?
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]winstons
Date:19. Decembris 2018 - 12:26
(Link)
Ja vajag kompi tikai mājām tad ņem stacionāro un uzinstalē windowsu. Ja vajag staipīt līdzi tad lenovo thinkpad vai mac.

Ar ģimenes ārstu man laikam paveicās. Pirms kāda gada pamodos ar temperatūru un zvanīju uz valmieru lai man atver slimības lapu. Ārste teica ka to nedarīs un lai braucu uz valmieru utt. Aizgāju uz polikliniku 50m no manas mājas un teicu, ka esmu slims un vajag slimības lapu. Tā tiku pie jauna ģimenes ārsta. Esmu apmierināts
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:19. Decembris 2018 - 13:00
(Link)
tas ir viens no iemesliem, kāpēc vajag jaunu - daudz jāstaipa līdzi. mans 3kg, 16.5 collu monstrs ar ārējo tastatūru un peli, jo iebūvētā vairs nestrādā, tam vispār nav piemērots. es uz asus zenbook skatos, jo tūkstotis šķiet pārāk sālīti. macbook air gan kārdina ļoti, lai gan man nevajag ne attēlus apstrādāt, ne video montēt.

rīgā laikam tā var. liepājā esot baigais ģimenes ārstu iztrūkums, jāmedī pa visiem pakšiem kādu, kas gatavs pieņemt vēl vienu pacientu. mana māsa ir aizvākusies prom - gribēju pie viņas ārstes "samainīt" sevi ar viņu, bet pat tad šī iecirtās un paziņoja, ka "varbūt vasarā".